Iskrena

Da li želite da primete haljinu ili vas? Anastasija Ražnatović otkriva najbolji modni savet (FOTO)

0

Da li se slažete sa njom? 

foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Njeni fanovi su dugo iščekivali taj trenutak, a onda je konačno došao - Anastasija Ražnatović objavila je svoj prvenac i krenula stopama svoje majke. I dok pregledi njene nove pesme rastu, mlada zvezda ne krije svoj savršeni modni ukus, zbog kojeg je u više navrata priznala da je razmišljala da se bavi modelingom.

 

 

Uvek savršeno skockana, Anastasija Ražnatović postala je prava modna inspiracija za svoje mnogobrojne obožavace, a i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović u nekoliko navrata je priznala da nema problem da prepusti svojoj ćerci odabir odeće, budući da veruje u njen ukus.

 

I dok njene fotografije na društvenim mrežama osvajaju mnoge Anastasija je rešila da otkrije modni savet koji će svaka devojka dobro upamtiti.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

Naime, uz jednu savršenu fotografiju Anastasija je otkrila koliko joj je važan stil, jer prvi utisak se ostavlja upravo na ovaj način. Moda je još jedno njeno tajno oružje kojim uspeva da pridobije svu pažnju, a ovom prilikom otkrila je i kako to postiže.

Obucite se nemarno i istrošeno i svi će primetiti haljinu, obucite se besprekorno i svi će primetiti vas", poručila je Anastasija.

 

makonda-tracker