u trendu

Budite SMELE i obucite se i vi ovako: Šta nose Italijanke leti? (FOTO)

0

Leto je stiglo, a vi ne znate još uvek ne znate za koje odevne kombinacije da se odlučite? Mi vam pokazujemo kako se možete obući u svakoj prilici.

Italijanski stil
Italijanski stilfoto: Profimedia

Nežniji pol oduvek se ugledao na moderne Italijanke, njihove odevne kombinacije i frizure. One su uvek u trendu, a i same kopiraju stilove koje vide na nedeljama mode, koje su u Italiji česte.

 

Svi su jedva dočekali da prođe hladno i kišovito vreme da bi se konačno mogle nositi svetlije boje i letnja garderoba. Ukoliko za vas leto znači jednostavnost i romantične letnje kombinacije koje obavezno u sebi sadrže roze boju, sa klasičnom satenskom haljinom u nežno roze boji sigurno nećete napraviti promašaj.

 

 

Kao i svakog leta, lepršavo je uvek u modi. Ukoliko volite duge haljine, onda se ovog leta vratite svojim omiljenim cvetnim dezenima. Opet su u  modi.

 

Ukoliko više volite suknje, po društvenim mrežama videćete da Italijanke nose i plisirane suknje u najrazličitijim bojama. Tu su, naravno, i šareni kombinezoni koji su uvek u trendu. Tako da ih možete pronaći negde u dnu svog ormara i ponovo nositi.

 

Kada su u pitanju pantalone, Italijanke se najčešće odlučuju za klasični kroj i jednobojne modele. Uz njih možete uvek obući lanenu ili običnu belu košulju. Ovu kombinaciju možete nositi i na poslu, a i u popodnevnom ili večernjem izlasku. U ili van pantalona, odluka neka bude na vama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker