jednostavno je!

Sve što vam treba već imate u garderoberu: Zorannah pokazala proveren recept da izgledamo trendi i moćno ovog proleća (FOTO)

1

Popularna modna blogerka svojim primerom pokazala je kako bez mnogo muke izgledati trendi naredne sezone.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Jedna od najuspešnijih srpskih modnih blogerki uvek je korak ispred koleginica kada je u pitanju najavljivanje novih trendova, a jedan od njenih aduta svakako je to što i najjednostavnijim odevnim kombinacijama uspeva da privuče pažnju.

 

Upravo je to slučaj s najnovijim odevnim varijantama za svaki dan u kojima je lepa Zorana Jovanović pozirala - one su inspirisane izgledom kakav svaka devojka može da priušti, a kriju male tajne najvećih majstora koje će predstojeće proleće učiniti fenomenalnim. Tako je Zorana ovih dana najavila dva jednostavna trenda koje ćete sigurno probati.

 

#1 Pruge

 

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Kombinacija farmerica i džempera ne mora da bude dosadna! Štaviše, upravo zahvaljujući ovom spoju možete biti najbolje odevena osoba u prostoriji ukoliko odaberete džemper ukrašen verikalnim prugama.

 

 

Bez obzira na to da li birate dvobojnu i šareniju kombinaciju, ovo je sjajan način da privučete pažnju i ostavite utisak!

 

#2 Upečatljive boje

 

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Imate udoban i trendi, interesantnu obuću i sve što vam je sada potrebno jeste gornji deo koji će razbiti monotoniju! Za to nema bolje opcije od majice ili dukserice u nekoj jarkoj i efektnoj boji, zar ne?

 

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

 

Ono što obavezno treba da se nađe u vešm garderoberu jeste neki komad u žutoj boji, a njemu možete dodati i zelene, ružičaste ili crvene majice i dukseve

makonda-tracker