zapanjile

Poznate dame u najgorim izdanjima: Kada su kročile na crveni tepih, svako je pomislio: "Zašto si to obukla?" (FOTO)

0

One su ovo iskustvo osetile na svojoj koži, a vi možete naučiti tri važne modne lekcije koje nikada ne treba prekršiti. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaki crveni tepih nosi posebnu vrstu glamura i sjaja, ali i poseban pritisak na dame koje u ovom trenutku moraju da izgeldaju savršeno.

 

Ipak, kako smo glamurozne toalete, raskošne frizure i fenomenalne detalje već videla, poznatim dama  je potrebno mnogo mašte kako bi izgledale besprekotno, ali i predstavile nešto novo. 

 

 

I upravo u toj želji da se bude drugačiji i jedinstven, svaka od njih je barem jednom napravila veliku grešku koja je izazvala veliku pometnju, a ove glumice, čak i u najgorim izdanjima, privukle su pažnju čitavog sveta. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

Jedna od prvih kategorija neuspelih toaleta na crvenom tepihu izgledaju kao obične haljine, ali njihova kreacija ne prati liniju tela - širi tamo gde ne treba i daje oblik koji ne posedujete. Dame koje su obukle ovakve toalete naišle su na oštre kritike stručnjaka. 

 

 

 

Ipak, modni kritičari su primetili da je ove godine među damama zavladao poseban trend jer se mnogo dama odlučilo za slične haljine koje su šokirale svet. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

1 / 5 Foto: Profimedia

Reč je o haljinama sa karnerima koje su providne na mestima gde ne bi trebalo - one potpuno ističu grudi! I umesto da istaknu seksepil, ove haljine su razbesnele javnost, izazvavši mnoštvo komentara.

 

Ipak jednu stvar im niko ne može osporiti - za ovakve haljine bilo je potrebno dosta hrabrosti. 

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Još jedna od lekcija koju smo naučili od poznatih dama jeste da zaista nije važno koliko toaleta košta jer često i najskuplja ože izgledati vrlo jeftino. 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker