praktični saveti

Još uvek niste pronašle pravu? Evo kako da odaberete savršenu haljinu za novogodišnju noć!

0


Mnoge dame svoju savršenu odevnu kombinaciju biraju još od novembra. Međutim, često zaborave na nekoliko ključnih stvari.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu haljinu za najluđu noć, potrebno je da posebnu pažnju posvetite materijalu haljine, ali je još važnije da odaberete savršeni kroj.

 

Dakle savršena haljina ne samo što će glamurozno izgledati na vama, već će istaći i sve vaše kvalitete, a prikriti sve vaše mane, piše portal Make-up.rs.
 

Savet koji će svaka dama ODMAH usvojiti: Trik koji provereno izdužuje noge za 12cm (FOTO)

 

Duga ili kratka


Ukoliko se odlučite za dugu i elegantnu haljinu, vodite računa o tome da pronađete savršenu dužinu. Naime, ukoliko je visina vaš imperativ, haljina može biti duga i do poda, a vaša figura će ostati graciozna. No, ukoliko ste nižeg rasta, duga haljina će vas "progutati", tako da je idealan odabir haljina do gležnjeva, ili takvog kroja da vam se vide cipele. Kratke haljine imaju svoje varijatete i svoje prednosti, a uz pravu obuću, vaše noge će delovati vretenasto i zavodljivo.

 

 

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Dame s malim grudima sada mogu da odahnu: Otkrivamo vam 4 trika kako da imate savršen bujni dekolte (FOTO)
 

Uska ili široka

 

Dame sitnije građe se mogu opredeliti sa široke i baggy krojeve koji će njihove odevne kombinacije učiniti ležernim i urbanim.

Greška koju mnoge dame čine jeste da svoje obline prikrivaju slojevima ili ih kriju ispod širokih krojeva. No, ovakav postupak će samo izobličiti vaše obline i stvoriti pogrešan utisak. Dakle, zakoračite samouvereno u Novu godinu i pokažite svoje atribute, kao što to čini Sofija Vergara.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Poznate dame otkrivaju: Nikako u Novu godinu bez ovih 5 stvari (VIDEO)
 

Zanimljivi, ali efektni detalji

 

Osim ovih osnovnih pravila kod odabira haljine, važno je pozabaviti se i zanimljivim detaljima, koji će istaći sve vaše kvalitete. Tako, na primer, duboki šlic će vaše noge učiniti dužim, okrugli dekolte će istaći vaše poprsje, a zanimljivi broševi i metalik detalji će privući poglede baš tamo gde je to potrebno. Opustite se, zabavite i poigrajte sa mnoštvom kombinacija i vizuelnih efekata.

makonda-tracker