Spremite se unapred

Tomboy ili balerinica: Samo vama svojstvena odevna kombinacija igra veliku ulogu u odabiru zimskih iventova na kojima morate da se pojavite (FOTO)

0

Devojke specifičnog modnog ukusa često "uključe blind eye" kada su u pitanju neke žurke za koje nemaju odgovarajuću odevnu kombinaciju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iz toga razloga, najbolje je igrati na sigurno, te se savršeno uklopiti u sferu interesovanja. Veruje se da je stil prvo što govori o karakteru, zato kada poželite da budete primećene, trudite se da vas upamte po dobru a ne zlu.

 

1. Čipka za romantičarke.

Olivija Palermo u klasičnoj varijanti pravi je primer! Kliše - jer uvek "pali", all black varijanta... nepogrešivo! Svečani, prozirni i seksi materijal je više nego "in" za praznične autfite, piše Elle. Uvrstite ovakvu haljinu od čipke na "to do" listu kada budete planirale kalendar događaja na kojima se morate pojaviti tokom ove zime, jer će vas ona najbolje vratiti u glamurozna vremena starog Holivuda. Visoka elegancija je zagarantovana.

 

Za pojavljivanje na Kanskom festivalu, ona je obukla Belu Hadid: Upoznajte ženu koja stoji iza najsenzacionalnijih red carpet momenata (FOTO)

 

2. "Every cool girl is half a boy."

 

A post shared by @pollymagoo.shop on

Alternativkama je sada idealna prilika da "pročešljaju" garderobere i uvide koja odela i u kojoj varijanti sada ponovo mogu da se nose. Međutim, ne gubite girly notu, te popunite prostor cvetnim varijantama, koje su ove sezone i te kako u modi. Takođe, zašto i da ne odustanete od klasičnog odela, ne samo kroja već i dezena? Šik!

 

makonda-tracker