Pink, žuto, crveno

Mila Kunis, Kejt Bosvort, Krisi Tajgen... mnoge lepotice ujedinile su se i odlučile: Ovih 8 odevnih komada morate poneti na samom kraju jeseni (FOTO)

0

Dobre strit stajl lekcije poznate dame rado dele s javnošću, a fashioniste širom planete utrkuju se koja će šta bolje poneti. Da li ste spremni za trku? 3, 4, sad!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

1. Žuti kaput

Komad koji će sigurno doneti svežinu celokupnom izgledu i kao takav, odličan je za "razbijanje" crne, sumorne monotonije, piše Elle. U nju lako možemo da upadnemo tokom jesenjeg i zimskog sivila, ali nema predaje!


2. Kožni kaput & beretka

 

A post shared by ELSA HOSK (@pridehosk) on

Lekcije iz fransuskog stila u sferi beretki dobile su novo pojačanje - kožni kaput! Ako želite potpuni šik, onda obucite karo pantalone.


3. Pink pantalone sa visokim strukom

Duboke pantalone su apsolutni hit jeseni i zime i predlažemo vam da budu u jarkoj boji! Pink imamo na umu, baš kako je demonstrirala glumica Kristin Stjuart.


4. Neprevaziđena klasika

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Proverena kombinacija za jesenje dane bi glasila - uske crne farmerice, čizmice, bela majica dugih rukava i teksas jakna (može i mantil).


Čitavu kombinaciju čine jeftinom: Ovih pet komada devojke od stila ni u ludilu ne bi obukle
 

5. Kamel & crveno

 

A post shared by NODIGASICONO (@nodigasicono) on

Kombinacija Kejt Bosvort podrazumeva dugu crvenu haljinu i klasični svetlo braon kaput. Perfektan način kako da elegancijom odgovorite na hladno vreme.

 

6. Crvene čizme

 

A post shared by @verytrendystore (@verytrendystore) on

Poslovni, ali i parti izgled! Naravno krivac su fenomenalne uske crvene čizme koje se odlično slažu uz "stroge" klasične modele poput bele košulje i blejzera.

 

7. Teksas haljina

 

A post shared by Julianne Moore (@juliannemoore_fan) on

Klasik koji ne izlazi iz mode odlično se slaže uz stileto čizmice i idealna je kombinacija u skoro svim prilikama.

 

8. Plišano odelo

 

A post shared by ruth (@ruth4me) on

Ovaj materijal pružiće jednu aristokratsku notu, a odličan je u bojama jeseni - zlatan, braon i maslinasto zelen. Nema greške!

makonda-tracker