dosta je pretrpavanja!

Vreme je za veliko spremanje: Ovih 10 odevnih komada bacite čim otvorite orman

0

Bez obzira na to jesu li iznošeni ili vas za njih vezuju loše uspomene, rešite ih se već danas.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dosta češće idemo u kupovinu odeće nego što pravimo čistku ormara. Tako nam je ormar uglavno prepun odeće, ali nemamo baš puno izbora. Stoga je vreme da iz ormara izbacite ovih deset odevnih komada kako biste napravili mesta za one stvari koje ćete zapravo nositi.

 

Učimo od Ane Ivanović: 3 majice koje svaka devojka treba da ima u ormanu ovog leta (FOTO)

 

Stara pidžama

 

Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mesto. Stoga joj pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam takođe dugo potrajati.

Haljina koju ste nosili na više od pet venčanja. Ili koju god brojku imate na umu.

 

Vreme je da onda umesto te haljine u ormaru zauzme druga haljina ili komad koji ćete birati tokom odevanja za takve svečane prilike.

 

Odevni komadi bivšeg partnera

 

U ovom slučaju nije reč samo o komadima koji nepotrebno zauzimaju prostor u ormaru, već i o rađenju "emocionalne čistke" nakon koje ćete se osećati bolje.

 

Iznošeni grudnjaci

 

Većina grudnjaka izgubi svoj prvotni oblik nakon godine dana učestalog nošenja. No, na vama je da procenite koliko je vaš grudnjak iznošen i kada je vreme da ga izbacite iz svog ormara.

 

Besplatne majice

 

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje ste dobili, ali nikad obukli možete pretvorite ih u krpe za brisanje prašine.

 

Bele majice koje su požutele

 

Majice najvećim delom čine našu garderobu, a bele majice ključni su komadi. No, ako su one požutele i ne mogu se više izbeliti, onda nema smisla da ih držate u ormaru.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker