Prevelike ili premale, ima leka

Krojači u panici: Trik dugo čuvan u tajnosti ugledao svetlost dana - na ovaj način sami sredite farmerice po meri i želji

0

Bilo da su vam se farmerice razvukle od nošenja ili pranja, postale premale... još uvek nije trenutak da ih se odreknete, posebno ukoliko su vam baš te koje su se naizgled upropastile omiljene!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako su postale prevelike

 

A post shared by karla_deras (@karla_deras) on

1. Operite ih u vrućoj vodi.

 

Ako su se samo malo rastegle samo ih stavite na standardno pranje u vrućoj vodi. Ovaj trik najbolje deluje s farmericama koje su u napravljene mahom od pamuka.

 

Ekstra savet: nemojte koristiti omekšivač. U tom slučaju materijal se previše menja...

 

2. Stavite ih u sušilicu za veš.

 

Nakon pranja, stavite farmerice u sušilicu i uključite vruću opciju. Tkanina će se skupiti, a farmerice će vam bolje pristajati.

 

3. Ušijte mali deo elastične trake na unutrašnjost pojasa.

 

Ako se pojas opustio, probajte ovaj mali trik! Zategnite farmerice s unutrašnje strane upravo onoliko koliko vama odgovara.

 

Zamenite farmerice njima i nećete se pokajati: 5 modela sukanja koje svaka žena jednostavno mora da ima (FOTO)

 

Ako su premale

 

A post shared by karla_deras (@karla_deras) on

1. Poprskajte ih s mlakom vodom, te ih razvucite da se rastegnu.

 

Vlažne farmerice rastegnite rukama u svakom smeru i posmatrajte kako se pred vašim očima odvija magična stvar! Omiljene farmerice ponovo će vam pristajati kao da su pravljene samo za vas.

 

2. Sedite u toplu kadu dok su još uvek na vama.

 

Ovo možda zvuči malo čudno, ali deluje! Obucite se, napunite kadu toplom vodom i sedite. Topla voda će ih opustiti i rastegnuti materijal. Naravno, ovaj trik treba uraditi dan ranije i dozvoliti odeći da se osuši kada završite sa postupkom.

 

3. Oprezno uklonite pojas...

 

Ova je tehnika je prava drastična mera, ali je odlična. Kasnije, dodajte materijal na pojas farmerica i time ih napravite broj većim.

makonda-tracker