IKONA STILA

Njen stil nešto je o čemu svet priča: 4 grada, 4 odevne kombinacije Melanije Tramp koje su ostavila i samog Donalda u senci (FOTO)

0

Njeni outfiti kroz Saudijsku Arabiju i Evropu su ocenjeni kao čista 10! Smelo je rizikovala, u nekim izdanjima možda i preterala, ali je nastavila da radi nešto što dobro zna - da nas impresionira svojim stilom.

foto: Reuters / Yuri Gripas
foto: Reuters / Yuri Gripas

Melanija Tramp je zajedno sa svojim suprugom posetila Saudijsku Arabiju, Izrael, Italiju i Brisel i bila je izložena budnim očima javnosti nepunih mesec dana. Za tih nekoliko dana primetili smo da voli široke kaiševe, puštenu kosu, zadržava svoj graciozni hod na štiklama od 10 cm, kao i da za nju ne važe sva pravila.

 

Ponestajalo joj je novca i samo što se nije vratila u Evropu: Stručnjaci otkrivaju šta se desilo između Melanije i Donalda Trampa

 

Prilikom posete Saudijskoj Arabiji većina medija se bavila činjenicom da Melanija nije ponela maramu za glavu i da je na taj način prekršila glavne kodekse odevanja za posetu ovoj islamskoj zemlji.

 

 

Međutim, naš utisak je ipak nešto drugo: crno- zlatna moćna kombinacija!

 

@realdonaldtrump @flotus #firstlady #melaniatrump

A post shared by Melania Trump (@melaniatrumpslovenia1) on

Za odlazak u Izrael, gospođa Trump se odlučila za elegantu belu haljinu koju potpisuje naša kreatorka Roksanda Ilinčić. Midi haljinu "A" kroja Melanija je uparila sa cipelama na štiklu u puder boji i crnim načarama. Sofisticirano i elegantno, baš kao što pristaje prvoj dami Amerike.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

makonda-tracker