Moda, moda, moda...

Sofija Milošević: Godinama sam bila zarobljena onim što mi je moj posao nalagao da nosim... (FOTO)

0
Menekenka obožava eksperimentisanje u odabiru garderobe koje je zavolela uz svoju profesiju i objašnjava da je to presudno uticalo na njen stil oblačenja, ali i na izbor brendova pojedinih odevnih predmeta.
foto: Danilo Pavlović
foto: Danilo Pavlović

Šta je uopšte modni stil? Da li je to odraz unutrašnjeg stanja čoveka ili jednostavno estetika?

 

Godinama sam bila zarobljena onim što mi je moj posao nalagao da nosim. Kada sam stigla u Njujork sa 18 godina, mislim da sam morala sve svoje pink stvari da pobacam, što mi je posebno teško palo, kao i da pod moranje prisvojim crnu boju.

 

Seksepilna i elegantna: 10 modnih zapovesti Sofije Milošević

 

Kada vam je nešto nametnuto i nije deo vaše ličnosti, imate pobunu u sebi pa tako i ja dugo nisam obraćala pažnju na to šta nosim preko dana, dokle god je crno.

 

foto: Danilo Pavlović

Kako sam sazrevala, dobijala više samopouzdanja i razvijala se kao ličnost koja je imala prilike da vidi različite modne prestonice, tako se i moj stil menjao. Postajala sam sve više slobodna da eksperimentišem i nastojala da polako uvidim šta se to meni dopada. Opisala bih svoj modni stil kao nešto što mi pomaže da se osećam dobro i sigurno gde god da se pojavim.

 

Sofija Milošević: Od negativnih komenatra branim se pomfritom (VIDEO)

 

Nisam rob modnih trendova, ali često mi se dešavalo da neku stvar koja je u modi, zbog nekog svog bunta ignorišem i na kraju ipak kupim. Veoma čudno, složićete se.

 

foto: Danilo Pavlović

Moji modni fetiši definitivno su kožne jakne, čizme i cipele. Uvek mi je bitno da imam dobre cipele jer sve ostalo može da se uskladi kako bi izgledalo dobro.

Ne postoji nešto što nikada ne bih obukla jer posao mi je takav da nosim i ono što mi se ponekad ne dopada.

 

Njeno visočanstvo - mala crna haljina: Ovako je kombinuju poznate dame za različite prilike

 

Sve zavisi od slikanja koje imam i uloge koju dobijem, ali naučila sam da se transformišem i zavolim ono što imam na sebi. I u privatnom životu mislim da bih mogla da uklopim neki komad garderobe koji mi nije baš omiljen sa nečim što mi se sviđa i da to na meni izgleda lepo.

 

foto: Danilo Pavlović

Trudim se da izgledam cool i moderno kada idem na kastinge, dok u privatnom životu više volim ženstvene stvari u više boja, pogotovo pastelnih.

 

Volela sam nakit dok nisam počela da se bavim manekenskim poslom i mislim da zbog toga sada volim da nosim nešto jako malo i neupadljivo, ali satove obožavam i uvek ih imam na ruci.

 

foto: Danilo Pavlović

Preferiram boho stil, pogotovo mi je zanimljivo da gledam editorijale sa takvom garderobom, ali još ništa od toga nisam prisvojila.

 

foto: Danilo Pavlović

 

makonda-tracker