FASHION EDITORIAL

Igor Terzija i Radomir Novaković: Street style inspiracija

0
Pevač i bubnjar grupe Kilotona trude se da uvek usklade svoju garderobu kad nastupaju, ali i da se obuku u skladu s prilikom i dres-kodom koji je propisan, a obojica se slažu da je street style njihov zaštitni znak.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Radomir Novaković


5 modnih zapovesti
Moj modni stil ukratko može da se opiše kao street fashion.

 

Najluđu modnu kombinaciju nosio sam kad sam se oženio, a to odelo kreirao je moj drug i sjajan modni kreator Boško Jakovljević. Naravno da sam spreman za eksperimente, nadam se da će ih biti što više, ali ne svadbenih odela. (Smeh)

 

Uvek usklađujem garderobu kada se pojavljujem u javnosti, ali trudim se da moj stil oblačenja bude ispoštovan.

 

foto: Andreja Damnjanović

Kao što ne robujem mnogim stvarima, tako ne robujem ni modnim trendovima, sve se to, u suštini, vrti ukrug.

 

Kada me pitaju za modne fetiše, uvek kažem da je bolje da odgovaram o drugim fetišima jer bih se lakše izjasnio, ali ako već moram da priznam, kažem da su to kožna jakna i dobar nakit.

 

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Igor Terzija


5 modnih zapovesti

Moj stil mogao bi da se opiše kao ulični. Takvu odeću nosim preko dana i u njoj se ležerno osećam.

 

Volim opuštenu garderobu, ali i da spajam nespojivo, recimo sportsku i elegantnu. Jednom prilikom nosio sam ludu kombinaciju nekog bež odela sa raskopčanim sakoom ispod kog sam imao skoro providnu tuniku Bate Spasojevića koja je visila sa mene. Ipak mi se dopalo i imao sam dovoljno samopouzdanja da nosim tu kombinaciju i na sceni. Uvek sam za eksperimentisanje, volim izazove.


Nastojimo da svi u grupi budemo usklađeni, ne idemo baš u detalje da to bude ista boja ili odeća, ali svaki član benda treba da bude u istom fazonu. Na nastupima se ne držimo striktno jednog stila, mnogo šaramo ali volimo u svaku kombinaciju da dodamo i malo starog dobrog rokenrola.

 

foto: Andreja Damnjanović

Pratim trendove i smatram da je to i naša obaveza s obzirom na to da se bavimo javnim poslom, ali ne po svaku cenu.

 

Mnogo volim dobru obuću. Ložim se na dobre cipele, patike… Kada bih imao neograničen budžet za obuću, kupovao bih ogromne količine brenda Philipp Plein u svim mogućim varijacijama.
 

makonda-tracker