ženstvenost ispred mode

Danijela Karić: Nikad nisam bila rob modnih trendova

0
Pop pevačica ističe da nakit u potpunosti odslikava njenu ličnost i da je s godinama pronašla stil odevanja koji joj savršeno pristaje, a da eksperimente ostavlja isključivo za spotove i modne editorijale dok u privatnom životu teži jednostavnosti
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Moj stil odevanja okarakterisala bih kao kežual, sportsko-elegantan. Najviše volim kombinacije koje mogu da se nose i preko dana i uveče. Volim da budem u pripravnosti ako se dogodi neki spontani izlazak. Najluđe modne kombinacije nosila sam uglavnom kad sam snimala spotove ili neke editorijale.

 

Volim da imam na sebi ono što mogu lepo da iznesem, ali uvek sam za eksperimente. Profesionalac sam i ako neki događaj ili snimanje zahtevaju nešto što nikad ne bih obukla, za tu priliku promenila bih mišljenje.

 

foto: Andreja Damnjanović

Ne trošim previše vremena za spremanje i kad god sam se doterala za deset minuta, najlepše sam izgledala i dobijala sam najviše komplimenata. Uglavnom odlučim u poslednjem minutu šta ću obući jer kod mene sve zavisi od trenutnog raspoloženja. Volim da rizikujem jer smatram da svako treba da bude poseban i jedinstven.

 

Nikada nisam bila rob modnih trendova jer smatram da je moderno ono što mi najlepše stoji. Naravno, sve pratim ali ne opterećujem se time jer je moda prolazna, a najbitnije je kako se osećate na kraju dana.
 

foto: Andreja Damnjanović

Moji modni fetiši su kožne jakne, farmerke, cipele i tašne.
U mom garderoberu obavezne su dobre farmerke, crna haljina, kožna jakna i teksas strukirana košulja.


Nikad ne bih nosila stvari koje su okarakterisane kao boyfriend style jer smatram da žena treba da bude ženstvena i da se obline vide na lep i sveden način. Ne želim da glumim ženu u muškarcu.

 

foto: Andreja Damnjanović


Moj stil odevanja u privatnom i poslovnom životu veoma se razlikuju, jer inače volim da se oblačim sportski i opušteno, naročito jer sam sa decom stalno u nekoj jurnjavi. Iako sam u večernjim izlascima uvek nosila štikle, sada se i to promenilo, mada se teram da budem na visokim potpeticama pošto sebi tako lepše izgledam.

 

Nakit odslikava moju ličnost i on je najvažniji deo mog celokupnog stajlinga. Ne mogu da zamislim sebe bez minđuša i prstenja, to je moj zaštitni znak. Nakit mi daje dodatnu lepotu i osvežava svaku modnu kombinaciju.


Boho trend jednostavno nije za mene, nisam tip osobe koja to može da iznese, ali dopadaju mi se šeširi i detalji koji idu uz taj stil.

makonda-tracker