Fashion editorial

Seksepilna i elegantna: 10 modnih zapovesti Sofije Milošević

0
Ova atraktivna menekenka koja ima istančan stil odevanja i izuzetno dobro poznaje trendove, govori o tome kada je postala modno osvešćena, šta je nasledila od majke, na koji način održava svoje male ženske rituale, ali i koliko joj je važno ono što je aktuelno svake sezone
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Modu više niko ne može da ignoriše i ona se u potpunosti infiltrirala u društvo. Sećam se, kada sam bila mala, igrala sam se sa drugaricama ispred zgrade i jedna devojčica mi je rekla: Sofija, ne možeš da nosiš šareno i šareno, što mi je u tom trenutku bilo apsurdno i smešno, jer koga zanima šta je neko obukao. Od tada moj stil postepeno se menjao i osim nekih letnjih haljina, stvarno više nemam šarene komade garderobe.

 

Oduševljava nas stajlinzima, ali kad se Sofija Milošević skinula u kupaći kostim svi su zanemeli (FOTO)

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Moj posao uticao je na ono što nosim! S obzirom na to da mnogo treniram, na kastinzima nosim veoma jednostavne stvari, uglavnom bele, crne ili sive boje, koje su obavezno uske da bih pokazala obim kukova i struka. Uvek nastojim da se osećam lepo i prijatno u stvarima koje nosim. Iz kuće ne izlazim bez osmeha i s malom dozom samopouzdanja. Iako to nije modno pravilo, energija je uvek izuzetno važna. To je onaj nezaobilazni detalj u svakoj odevnoj kombinaciji, svi se najbolje osećaju kada su srećni.

 

Sofija Milošević odgovorila na kritike da je premršava: Ako te moja kilaža na neki način vređa...

 

foto: Andreja Damnjanović

Preko dana volim da nosim široke, sportske stvari, obožavam trenerke i patike, najviše one iz linija Nike i Adidas. S druge strane, ženstvenost i elegancija obavezni su tokom noćnih izlazaka, volim ceo taj proces sređivanja i spremanja za grad, to je vreme kada slušam omiljenu muziku dok se ulepšavam. Cipele obožavam i ne treba žaliti novac za dobar par obuće.

 

foto: Andreja Damnjanović

Ovo pravilo nasledila sam od mame koja je kao mlada imala mnogo cipela, a meni su posebno bile drage jedne u zlatnoj nijansi. Koliko se vremena menjaju govori i to što se sve više modiramo za teretane, a nekoliko mojih poslednjih odlazaka u šoping obeležila je upravo kupovina sportske opreme. Kada je reč o ovoj sezoni, svima bih preporučila fluorescentne boje.

 

Najlepše je kod kuće: Ovako Sofija Milošević uživa u svom rodnom gradu (FOTO)

 

foto: Andreja Damnjanović

Naravno, ne da se obučete od glave do pete kao papagaj, ali odlično izgleda kada bar jedan odevni predmet štrči u odnosu na ostale. Obožavam patike i kod mene ne postoje stege u dizajnu, bojama i šarama kada je reč o sportskoj obući, a svedoci smo da i muškarci sve češće elegantne komade garderobe kombinuju sa patikama.

foto: Andreja Damnjanović

 

makonda-tracker