FASHION EDITORIJAL

Seksepil kao zaštitni znak: 10 modnih zapovesti Jelene Gavrilović

0
Atraktivna glumica odlučila je i da posle tridesetog rođendana izgleda senzualno i zavodljivo, ali ističe da je ostala verna svom boho stilu i modnim eksperimentima po kojima je poznata
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kod mene se stil menja, oduvek sam volela boho i romantični izgled, ali što sam starija, želim da izgledam senzualno i zavodljivo. Otkako sam napunila trideset godina, promenilo se mnogo toga. Sada imam dovoljno iskustva, a mlada sam i puštam da modni ukus sazreva u meni. Ali nikada neće biti drastično drugačiji.

Nosila sam mnogo ludih kombinacija svojih prijatelja i dizajnera, volim modne eksperimente, čak i nešto što neke druge osobe ne bi umele da ponesu.

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Imam divne prijatelje dizajnere od kojih često uzimam haljine, a volim da istaknem Peđu Đuknića jer za svaku posebnu priliku, specijalno za mene osmisli haljinu. Trudim se da odaberem ono što mi najviše odgovara.

 

Jelena Gavrilović: Muškarcu ne opraštam neiskrenost
 

Nisam rob modnih trendova, u stanju sam da iskopam stvari iz sedamdesete i da na Kalenić pijaci nađem dobre naočare, sve to da iskombinujem sa aksesoarima i to onda izgleda savršeno.

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Šeširi su moj modni fetiš i kada nosim neki dobar model, osećam se sjajno.

Takođe, moram da imam dobru jaknu za proleće i jesen, a za zimu isti takav kaput.

 

Jelena Gavrilović: Volela bih da postanem majka
 

Ranije sam govorila da nikada ne bih obukla malu crnu haljinu, a sada više ne mislim tako. Meni komplikovane i drugačije stvari bolje stoje.

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Moj privatni i poslovni stil odevanja dosta se razlikuju zato što se privatno oblačim opušteno. Mnogi za mene kažu da nosim kežual stil. Mnogo se krećem, vozim bicikl i zbog toga volim ravne čizme. Kada izlazim uveče, nosim visoke štikle, žena sam ekstremnih stvari – ili ravno ili na dvanaesticama. Moda je moja velika ljubav.

 

Jelena Gavrilović: Žena je lepa kada je srećna

 

foto: Andreja Damnjanović

Uvek sam bila pristalica boho looka, još od svoje srednje škole i uvek ću ga nositi. Meni taj fazon dobro stoji i odlično se osećam u njemu. Volim nesalomivi duh mladosti, sve je slobodno i lagano.

makonda-tracker