Modni editorijal

Dnevnik jedne kupoholičarke: 10 modnih zapovesti Tamare Paunović

0
Naša poznata manekenka govori na koji način je izgradila svoj stil, voli li više nakit ili satove, zašto preferira ravnu obuću, da li je prava kupoholičarka, kao i zbog čega je odlučila da dizajnira bele majice
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kada biram garderobu, prioritet mi je da se u odevnoj kombinaciji osećam dobro. Ako idem na određeni događaj, premijeru, svečani koktel, spremna sam da budem veoma elegantna, ukoliko je takav dress code naglašen, ali i tada odeću prilagodim svom stilu zato što privatno retko oblačim svečane stvari.

 

Tamara Paunović: Ne postoji život bez poroka
 

Mislim da imam izgrađen stil a u poslednje vreme veoma mi prijaju bele majice koje dizajniram. Dok sam bila mlađa, imala sam faze tokom kojih sam se gubila u raznim modnim pravcima, ali s vremenom sam shvatila šta mi dobro stoji. Ne obraćam pažnju na brendove, bitno je da mi se odeća sviđa i da mi dobro stoji, a potpis je nevažan. Neko je odeven od glave do pete u stvari čuvenih kreatora, ali to ne ume da nosi. Farmerke su moj omiljeni deo garderobe.

 

foto: Andreja Damnjanović

 

U njima se najbolje osećam, pa ni sama ne znam koliko pari imam. Pratim trendove i trudim se da nabavim svaki novi model. Imam veliki broj torbi koje su moj modni fetiš. Ne kupujem ih sezonski, već biram modele koji se nose godinama. Nisam opterećena time da ih kombinujem sa cipelama, a koju ću u datom trenutku odabrati, stvar je samo mog raspoloženja. Iskreno, uopšte ne volim nakit.

 

foto: Andreja Damnjanović

Ponekad stavim neki komad, ali zato je dobar sat obavezan na mojoj ruci. S obzirom na to koliko sam visoka, najčešće sam u ravnoj obući, ali i to zavisi od mesta na koje idem. Ne volim da vidim doterane devojke koje obuju cipele sa štiklom od deset centimetara i tako izađu na kafu u grad.

 

Tamara Paunović: Oči kao ogledalo duše

 

foto: Andreja Damnjanović

 

Kupoholičarka sam, ali namenski odlazim u šoping jedino kada sam u inostranstvu. Nekad se i zabrinem za sebe jer mi garderobe nikada nije dovoljno. Pazarim usput i spontano. Ako mi se nešto dopadne, tu stvar odmah kupim ili zamolim da mi je ostave ukoliko nemam dovoljno novca kod sebe.

 

 

 

makonda-tracker