Fashion editorial

Stil kao lični stav: 10 modnih zapovesti Ene Popov

0
Voditeljka otkriva da joj je retro izgled večita inspiracija i da zbog toga danas uživa u trendi boho modelima, kao i da se u njenom garderoberu nalazi najviše farmerki, ali i da svakodnevno nosi diskretan nakit
foto: Nemanja Atanacković
foto: Nemanja Atanacković

Modni stil koji je karakterističan za mene podrazumeva kombinaciju klasične garderobe i aktuelnih komada. Ne mogu da se setim konkretne situacije, ali za mene je najluđe sve ono što pristanem da obučem, a inače se nikada ne bih opredelila za takvu odeću. Uglavnom nosim ono što mi se sviđa, ali pristajem i da se otkačim ukoliko mi se dopadne neka ideja a mislim da bi mi stajalo lepo.

 

Često mi se dešava da privatno budem mnogo bolje odevena nego kada sam u javnosti. Ne znam zašto je to tako, ali to konstatujem tek pošle nošenja neke kombinacije. Što se tiče crvenog tepiha i nekih glamuroznijih izdanja, za moj stajling zadužen je Mladen Milivojević Baron, koji me uvek dotera tako da mi bude udobno a da se osećam sjajno i blistavo.

 

foto: Nemanja Atanacković

 

Nisam rob modnih trendova, u ormaru posedujem neke komade koji su stari po desetak godina, ali i dalje ih sa uživanjem nosim. U sezoni kupim poneki detalj ili neke komade koji mi se baš dopadaju a sigurna sam da ću moći da ih nosim i kada izađu iz mode. U odevanju, kao i u životu, važan mi je isključivo lični osećaj.

 

Ena Popov najslađim poljupcem poslala poruku koju ćete pamtiti: Ceo svet u u jednom biću (FOTO)
 

S obzirom na to da nisam rob mode, tako nisam ni modni fetišista, smatram da bi u garderobi trebalo svi da se osećamo relaksirano, da nam bude udobno i da to što nosimo umemo da iznesemo, a to ćemo postići samo ako smo zadovoljni sobom.

 

foto: Nemanja Atanacković

U mom ormaru obavezne su farmerke, pamučne majice dugih i kratkih rukava u crnoj, teget, beloj i sivoj boji, tu su još pensil suknje, crne haljine raznih dužina i krojeva i, naravno, crni sako i kožna jakna. Naravno, i mnogo modela Pepperoncini kupaćih kostima.

 

Ena Popov zablistala: Modni dodatak koji za par sekundi transformiše vaš celokupni autfit (FOTO)

 

Nikada ne bih obukla braon somotsku suknju i cipele sa pačjim kljunom i kockastom niskom petom, kao i bermude koje su tik iznad kolena.

Moj stil oblačenja zavisi od prilike, ponekad se drastično razlikuje od poslovnog, a nekad nosim čak istu kombinaciju.

 

foto: Nemanja Atanacković

Od nakita svakodnevno imam tanak lančić sa priveskom, diskretne minđušice, dva prstena i sat. A kada prilika ili kombinacija zahtevaju nešto više ili drugačije, uvek to upotpunim odgovarajućim nakitom.

 

Svakog proleća, ovaj stil osvaja svet: Ena Popov s jednostavnom frizurom za sve prilike (FOTO)

 

Obožavam boho stil. Nažalost, kod nas tek sad mogu da se pronađu komadi i asesoari koje sam godinama zamišljala i tražila, a kažem nažalost jer bih se odavno tako oblačila samo da sam imala prilike da kupim takve stvari.

 

foto: Nemanja Atanacković

 

makonda-tracker