Moda

Veliki uspeh: Naši dizajneri oduševili na London fashion week-u! (FOTO)

Tokom London Fashion Week-a u okviru programa Fashion Scout 22.9.2015. održan je Belgrade Fashion Week Showcase
0
1 / 17

Zvanično prva revija Belgrade Fashion Week-a tokom trajanja London Fashion Week-a prikazala je radove pet dizajnera koje je internacionalni žiri izabrao nakon konkursne revije kao najbolje predstavnike domaćeg modnog dizajna.

Ana Ljubinković, Budislava Keković, Ivana Pilja, George Styler i Vlada Savić ispunili su najvažniji cilj ovog projekta i na pravi način predstavili kreativnost i potencijal srpskog modnog dizajna.

Revija je održana u Freemasons’ Hall jednoj od najznačajnijih londonskih građevina poznatoj po  svom Art Deco stilu koja se nalazi u srcu Covent Garden-a. Pohvale koje stižu od strane internacionalnih modnih stručnjaka i uopšte modne javnosti su još jedna potvrda kvalitetnog rada i svakako će biti dodatni vetar u leđa ne samo dizajnerima koji su ovoga puta predstavili svoje kolekcije u Londonu nego i celokupnoj modnoj sceni u Srbiiji.

Ponovo je dokazano da je kreativnost jedno od najjačih oružija za poboljšanje imidža naše zemlje i da svetski prepoznat potencijal koji u ovom slučaju srpski modni dizajn nosi sa sobom treba dodatno podržati i iskoristiti na pravi način.

Najnovije kolekcije pomenutih dizajnera, koje su pobrali niz pohvala svetske modne javnosti, domaća publika imaće prilike da vidi tokom narednog beogradskog Black 'n' Easy Fashion Week-a koji će biti održan u periodu od 2. do 10. novembra 2015. godine.

makonda-tracker