Daniel Kajmakoski: Odećom do samopouzdanja

0
Pobednik takmičenja X Factor, Daniel Kajmakoski, ranije je često eksperimentisao sa svojim stilom, dok sada ima istančan modni ukus koji je formirao uz stručnjake u skladu sa svojim izgledom i godinama
Daniel Kajmakoski, foto: Andreja Damnjanović
Daniel Kajmakoski, foto: Andreja Damnjanović

Svakog leta trudim se da obogatim svoju garderobu sa nekoliko belih PAMUČNIH MAJICA sa interesantnim printovima. Kada negde putujem,  obavezno pazarim bar jedan interesantan komad. KARIRANE KOŠULJE mogu da se nose tokom cele godine i u svim odevnim kombinacijama, pa kada želite opušteniji izgled, samo podvrnite rukave i raskopčajte košulju.

Ne volim da odvajam velike svote novca za odeću, ali nikada ne žalim pare kada je reč o KVALITETNOJ OBUĆI jer obožavam da nosim patike i cipele modernog dizajna. Kao i većini muškaraca FARMERKE su mi možda najbitniji odevni predmet.

Naravno, klasični modeli su neprolazni, ali volim da se osmelim i ponesem neke modernijeg kroja, ali na prvom mestu mi je da se u njima udobno osećam. Ko me poznaje, zna i za moju ljubav prema KAPAMA. Znam da ih neki ne vole, ali ja obožavam da ih nosim. Naravno, zimi su neizostavan deo svakodnevnih odevnih kombinacija, ali i leti često ponesem neke pamučne modele koji me odlično štite od sunca.

Omiljene boje su mi PLAVA I ZELENA, ali želim da svoj stajling prošaram različitim nijansama i dezenima. Često se ulenjimo u sigurnim kombinacijama, pa nismo ni svesni šta nam sve dobro stoji. Svako pored sebe treba da ima OBJEKTIVNOG KRITIČARA jer često sami sebe ubedimo kako nam nešto dobro stoji, a realnost je sasvim drugačija.

Što se mene tiče, ta osoba je stilistkinja Ivana Rabrenović koja uživa moje veliko poverenje. Iako NAKIT možda nije toliko popularan kod muškaraca, ja imam nekoliko komada narukvica i ogrlica od kože, kao i brojanice od kojih se ne odvajam. Ne smatram ih svojim amajlijama, ali za neke od njih vežu me izuzetno lepe uspomene.

A imam jedan savet i za devojke - seksepil se ne ističe samo provokativnim oblačenjem. Lično volim da leti vidim devojke u dužim lepršavim letnjim haljinama i, naravno, kada se OBUČENE U SKLADU SA SVOJOM KONSTITUCIJOM.  Najvažnije pravilo od svih jeste ono najstarije i najčešće izgovoreno, a to je nosite samo ONO U ČEMU SE DOBRO OSEĆATE. Istina je da odelo ne čini čoveka, ali mnogo govori o njemu i, naravno, prečica je ka većem samopouzdanju.



Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker