Irina Radović: Mali modni ples na krovu grada

0
Dok otkriva koja je njena dobitna kombinacija kada je reč o garderobi, šarmantna voditeljka navodi svoja modna pravila koja su joj pomogla da izgradi jedinstven stil
Irina Radović, foto: Luka Šarac
Irina Radović, foto: Luka Šarac

Kao i svaka žena, volim da sam u toku kada je reč o modnim aktuelnostima, ali, MODNE TRENDOVE NE PRATIM SLEPO. U garderobi koju odaberem moram da se osećam dobro i nikada ne bih po svaku cenu obukla nešto samo zato što je to moderno. Nedavno sam gledala stare fotografije i potpuno sam oduševljena saznanjem da su moja mama i tetka same sebi šile odeću i bile kreativne, divno obučene i ženstvene, što je još jedan dokaz da je ORIGINALNOST NAJBITNIJA. EŠARPE I MARAME leti su kao idealna kombinacija za plažu neizostavne uz kupaći kostim, a zimi mogu da izgledaju odlično uz kvalitetan kaput. NIJEDAN STAJLING NIJE KOMPLETAN BEZ NAKITA, a ja volim onaj srebrni ili od beloga zlata i posedujem nekoliko zaista lepih komada.

Gde god da krenem, moram da imam minđuše i tek tada mogu da kažem kako je moja odevna kombinacija potpuna, a omiljeni mi je Swarowski kristal. Danas smo često svi u žurbi i retko kad imamo vremena da se temeljno posvetimo odabiru odeće, ali dobre CIPELE, TAŠNA I HALJINA uvek su siguran izbor. Što se tiče kroja haljine, dopadaju mi se one jednostavne, uske i kratke. Ne volim cvetne desene i lepršave materijale. Nedavno sam pročitala pravilo jednog američkog stručnjaka koji kaže da ŽENE POSLE TRIDESETE NE BI TREBALO DA NOSE KRATKE SUKNJE.

Otkad sam to pročitala, primećujem da brzinski prelazim tridesete, a nosim sve kraće suknje. Obožavam boje, najviše zelenu i crvenu i to je nekada dobra prečica ka vedrom raspoloženju jer ČIM OBUČEM GARDEROBU VESELIH BOJA, ODMAH SAM NASMEJANIJA. Tako je jedna žuta haljina koju sam ponela u Plesu sa zvezdama pobrala brojne pozitivne komentare…


 

FARMERKE, BELA KOŠULJA I ŠTIKLE odličan su spoj i za posao, ali i za izlaske u grad, što bi kladioničarskim jezikom rekli, jedna dobra sigurica. Ovog proleća svima bih preporučila PANTALONE SA VISOKIM POJASOM koje se odlično kombinuju sa drugim odevnim predmetima, najbolje sa košuljama…. Najviše volim ŠOPING U INOSTRANSTVU jer je izbor daleko veći, a cene često povoljnije nego u Beogradu. Malo apsurdno zvuči, ali kod nas je garderoba skuplja nego u mnogim evropskim metropolama.

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker