Una Senić: Seksi i zavodljiva romantičarka

0
Temperamentna voditeljka kaže da obožava da eksperimentiše sa modom, objašnjava na koji način bira garderobu i koliko joj je važno da bude krojena po njenoj meri, kao i zbog čega izbegava tržne centre.
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Odlazak u šoping za mene nije antistres terapija već upravo obrnuto - stres. Volim DA KUPUJEM stvari u PROLAZU, kada sam u šetnji ili slučajno naiđem na nešto što mi se dopadne. To je prava stvar pošto u tom slučaju MODA PRATI MENE, A NE JA NJU.

Sviđa mi se  DA ME ODEĆA SAMA PRONALAZI, a ne da je ja tražim po tržnim centrima punim ustajalog vazduha, napadne muzike, stresom oblivenih žena koje nastoje da kupe što više po što nižoj ceni. Ne! TO NIJE UŽIVANJE U MODI!

Dopada mi se garderoba KROJENA PO MOJOJ MERI. Tu spadaju haljine, sakoi, kaputi i bluze kao I KOMADI OD PRIRODNIH MATERIJALA, kvalitetne svile, pamuka, lana sa pažljivo biranim detaljima koji su ručno pravljeni i sa puno ljubavi prišivani na delove odeće. To se uvek oseti na koži i vidi na izrazu lica ONOG KO GARDEROBU ZNA DA ZADOVOLJNO NOSI.

Toliko KVALITETNIH I EKSTRAVAGANTNIH MODELA nam je tu, na dohvat ruke, ispred nosa, a često ih ne vidimo zaslepljeni brendovima plasiranim u napadnim i uglavnom preskupim radnjama, inkubatorima potrošačkog društva. Zato je, između ostalog, ovo fotografisanje za mene bilo posebno. Osećala sam se ugodno i privlačno u KVALITETNOM I ZAVODLJIVOM VEŠU koji je izrađen sa mnogo ljubavi, a ta emocija je najbolji modni detalj.

Uvek je bolje imati garderobu ili komade izrađene samo za vas, po vašoj meri, i na taj način graditi stil koji je samo vaš. To je jedini način da moda prati vas, a ne da vi slepo pratite modu!

makonda-tracker