Ana Kokić: Kraljica transformacije

0
Pevačica Ana Kokić-Rađen u poslednje vreme imala je velike vizuelne transformacije i pokazala kako savršeno može da ponese imidž poput Dika Trejsija, ali i elegantne haljine koje ističu njenu ženstvenost.
Ana Kokić. Foto: Andreja Damnjanović
Ana Kokić. Foto: Andreja Damnjanović

Kada su modna pravila u pitanju, nešto čega se uvek pridržavam jeste to da DEKOLTE i KRATKA SUKNJA nikako ne idu zajedno. Ono što mi uvek nedostaje u ormaru jesu CRNE PANTALONE.

Čini mi se da nikada nemam takav komad garderobe za kombinaciju koju sam zamislila. Važno mi je da se OSEĆAM PRIJATNO u odeći koju nosim preko dana jer sam zbog posla često u haljinama i na visokim štiklama. Svejedno mi je da li su to farmerke i majica ili trenerka. Najviše volim da sam U PIDŽAMI, bez šminke i sa pokupljenom kosom. Volela bih da ti trenuci duže traju...

Od nakita volim sve, najviše VELIKE I UPADLJIVE OGRLICE. Čak i najjednostavnija kombinacija sa takvim nakitom izgleda odlično. Na meni se često vidi da VARIRAM SA KILAŽOM. Ipak, najkritičniji mi je stomak koji teško uspevam da sakrijem. Jednostavno, tako sam građena i kada se malo opustim i dozvolim sebi da uživam u hrani, stomak prvi strada jer mi se tu najviše lepe masnoće.

Volim VISOKE ŠTIKLE, ali takve cipele obično su veoma neudobne, što nije dobro za scenu. Ipak, pristala sam na kompromis - manje štikle, a više energije na nastupima! Volim neplanirano da kupujem i u svom ormanu uvek IMAM NEKOLIKO SPREMNIH I NENOŠENIH KOMBINACIJA ukoliko nemam vremena za šoping, a moram da nastupim na koncertu ili u emisiji.

Kad god sam išla u kupovinu s namerom da nešto kupim, nikada nisam našla ono što mi treba. Najdraži mi je KOSTIM koji sam nosila u finalnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato kada sam imitirala Pink. Baš zbog toga što je toliko jednostavan, želim da ga sačuvam kako bi me, svaki put kada ga pogledam, podsetio na te divne trenutke...

Piše: Nikola Rumenić

makonda-tracker