Slavica Ćukteraš: Živa energija u transformaciji

1
Otkrivajući da često odene ono što joj prvo padne pod ruku, pevačica opisuje zašto je džins čini sigurnijom u sebe, komentariše zbog čega poštuje modni ukus Rijane i Lejdi Gage, objašnjava razloge zbog kojih zastane ispred prodavnice sa muškom obućom i priznaj
Slavica Ćukteraš. Foto: Andreja Damnjanović
Slavica Ćukteraš. Foto: Andreja Damnjanović

Ja sam zimsko dete te me, kada je reč o odevanju, najhladnije godišnje doba posebno inspiriše. Volim KAPUTE I RUKAVICE. Mislim da ženski seksepil i te kako može da se iskaže i kada je na devojci zimska garderoba. Žena ne mora da bude naga da bi bila seksi. Bliži nam se Nova godina, ali ja se za tu moć nikada nisam posebno pripremala. U kući uvek imam nekoliko HALJINA koje nisam nosila i za najluđu noć najčešće se odlučim za neku od njih.

Ovoga puta možda moj izbor bude i neko dobro ODELO. Kada sam u kući, na meni su uglavnom helanke, duks ili džemper. Prilikom izlaska, najčešće me možete videti u nekoj SPORTSKOJ I LEŽERNOJ KOMBINACIJI. Pantalone, helanke, čizme i starke jesu oni odevni komadi koje najčešće biram.

Često na sebi imam i ono što mi prvo padne pod ruku jer nisam opterećena time da pratim MODNE TRENDOVE. Najprijatnije se osećam kada nosim DŽINS.

Kada obučem FARMERKE najsigurnija sam u sebe. Komad garderobe koji mi se dopada, ali za koji smatram da meni ne pristaje onako kako bih to želela jesu DŽOMBASTE CIPELE I PLATFORME. To je ono što volim na nekom drugom. Platforme odlično stoje Lejdi Gagi, dok mi se veoma sviđa stil koji neguje njena koleginica Rijana. Iako je zbog svog načina odevanja često na meti kritika, ona je jedinstvena baš zato što ima autentičan modni ukus.

NAKIT slabo nosim i nikada me takvi detalji nisu privlačili. Volim da vidim dobru MUŠKU CIPELU i uvek zastanem ispred radnje u kojoj se prodaje obuća za muškarce, a neretko mi se desi da se na aerodromu naprskam muškim, a ne ŽENSKIM PARFEMOM jer mislim da su mirisi za muškarce znatno lepši od onih namenjenih nežnijem polu.

Piše: Stefan Tošović

makonda-tracker