Aleksandra Radović: Odelo nije odraz seksepilnosti

0
U čemu se oseća najprijatnije, koja modna pravila je naučila od svog oca, šta od odeće nikada ne bi ponela, zbog čega nosi samo cipele sa potpeticama od dvanaest centimetara, opisuje poznata pop pevačica.
Aleksandra Radović, foto: Andreja Damnjanović
Aleksandra Radović, foto: Andreja Damnjanović

Modni stil treba prilagođavati dobu dana, a ja uvek vodim računa da li je reč o dnevnoj ili večernjoj kombinaciji.

Za dan biram SPORTSKU ELEGANCIJU, a kada je reč o večernjim izlascima, prednost imaju svečaniji odevni predmeti. Ne nosim KRATKU SUKNJU I DEKOLTE istovremeno, što je jedno od modnih pravila kojeg se uvek pridržavam. Iskreno, nemam modne uzore. Otac mi je odmalena objašnjavao kako žena treba da se oblači i koliko boja na sebi može da ima, pa se ja danas pridržavam pravila koja sam naučila od njega. Zato nikada ne kombinujem više od tri nijanse u isto vreme. Volim da vidim negovanu i lepo obučenu ženu.

Pobornik sam MALE BELE ILI CRNE HALJINE u kombinaciji sa salonkama i diskretnim nakitom. Ne vidim sebe u BALON SUKNJI i svemu sličnom... Veliki sam zaljubljenik u NAKIT i uglavnom nosim srebro sa poludragim kamenjem. Nisam pristalica bižuterije na koju sam alergična, pa kad je o njoj reč, koristim samo narukvice i neke sitne detalje. Verujem da se i većina žena kao i ja najbolje oseća u HALJINAMA koje zahvaljujući svom poslu, često imam priliku da nosim, tako da one zauzimaju veći deo mog garderobera.

Volim DOBAR DŽINS sa efektnom kratkom jaknom i cipelama na štiklu. Za obavljanje svakodnevnih obaveza najbolja je ravna obuća, ali za uveče preferiram onu sa štiklama. Nosim isključivo potpetice od dvanaest centimetara jer mi se niže ne dopadaju. Dakle, ILI RAVNO ILI DVANESTICE! Ipak, kad bolje razmislim, odeća je nebitna jer svoju SEKSEPILNOST žena nosi u sebi, a ne na sebi. Tržne centre izbegavam zbog gužve, a otkako sam dobila dete, više uživam u kupovini stvari za ćerkicu nego za sebe pa češće obilazim DEČJE BUTIKE.

 

Piše: Danilo Mašojević

makonda-tracker