Jana Milić - Ilić: Vesele sedamdesete

0
Kakva odeća je neizostavni deo u njenom garderoberu, koji asesoari dominiraju u odevnim kombinacijama koje bira, ali i šta je osnova njenog modnog stila, otkriva lepa glumica Jana Milić-Ilić
Jana Milić - Ilić. Foto: Marko Todorović
Jana Milić - Ilić. Foto: Marko Todorović

Pravilo kojim se rukovodim kada je reč o modi i oblačenju, jeste to da kombinujem RAZLIČITE STILOVE, a svoj bih opisala kao kombinaciju sportskog i elegantnog. Smatram da žena mora da vodi računa o sebi, bez obzira na to kojim se poslom bavi.

 

Prihvatam sve što neko ume da ponese. Ima ljudi koji ne shvataju da izgledati dobro ne znači nakačiti na sebe FIRMIRANU GARDEROBU. Nositi skupe stvari ne podrazumeva da imate stila. Nekada se najbolje osećam u odeću za koju nisam izdvojila veliku sumu novca.

MODNE TRENDOVE pratim na taj način što kupim nešto što mi se dopadne. Ali, samo pod uslovom da mi taj komad odeće dobro stoji.

Jedna od sigurnih odevnih kombinacija koje biram jesu FARMERKE i dobre cipele sa elegantnijom majicom, ovo je uvek udobna varijanta i prijemčiva za svaku priliku. Sakoe često kombinujem uz džins, tako ne izgledam previše strogo i poslovno, ali ni suviše opušteno.

 

Prvo treba da spoznaš sebe u životu, a tek onda možeš da gradiš SVOJ STIL. U suprotnom, ne razlikuješ se od lutke u izlogu, vide te i prođu pored tebe.

 

Ne treba biti modni frik i vezivati se za garderobu, a ja

ne volim da robujem materijalnim stvarima. Ipak, obuće ima najviše u mom ormaru, a najbrojnije su CIPELE NA ŠTIKLU, čizme... Među najdražim su mi sandale Salvatore Ferragamo koje sam kupila u Londonu.

 

DOBRI SATOVI, PRSTENJE I OGRLICE odlično upotpunjuju svaki stajling. Nemam probušene uši i nikada nisam nosila minđuše, ali zato uživam u kombinovanju narukvica sa satovima.

Jedan od odličnih asesoara jesu EŠARPE koje su izvanredne i za zimu i za leto, sjajno se uklapaju uz gotovo svaki stajling i mogu da obogate i učine svežim vaš stil.

Najvažnija mi je UDOBNOST i na taj način doživljavam modu. Kada se dobro osećam u odeći koju nosim, onda sam zadovoljna sobom i time kako izgledam.

ODEĆA je samo detalj, a ljude treba procenjivati na osnovu njihovog karaktera, a ne izgleda.

makonda-tracker