Milica i Ana Dabović: Kako se moda udvara sportu

0
One su najčešće na sportskom terenu, ali kažu da i tamo važe modna pravila. Kada izuju duboke patike, neretko biraju eleganciju. O odevnim kombinacijama koje im vraćaju osmeh na lice govore srpske košarkašice, sestre Milica i Ana Dabović
Milica i Ana Dabović, foto: Petar Đorđević
Milica i Ana Dabović, foto: Petar Đorđević

Milica Dabović

Kao osoba iz sveta košarke, uživam dok na sebi imam SPORTSKU ODEĆU i patike. To mi nikada nije dosadilo, a pravilo koje praktikujem jeste da ne mešam različite brendove. Nike se nosi uz Nike, Adidas uz Adidas.

Naravno da povremeno volim da isplivam iz sportske uniforme, a tada sam najčešće u USKOJ MAJICI koju kombinujem sa širokim BOYFRIEND PANTALONAMA. Moj beg od svakodnevnog načina odevanja oličen je i u tome što umem da budem  veoma elegantna, čemu doprinose narukvice, ogrlice ili MINĐUŠICE OD BELOG ZLATA koje neretko stavljam. Najbitnije mi je da budem nasmejana.

Ne patim od toga da posedujem odevni predmet brenda koji je trenutno aktuelan, ali rekorder po količini izvučenog novca iz mog novčanika svakako su ZIMSKE ČIZMICE. (UGG boots)

 

Ana Dabović

Verujem u to da se SAVRŠENSTVO KRIJE U JEDNOSTAVNOSTI, pa nastojim da se time vodim i prilikom odabira garderobe. Omiljena boja mi je crna i najčešće je kombinujem sa CRVENOM ILI BELOM.

Na nagovor ljudi iz svog okruženja, u poslednje vreme taj kolorit počela sam da razbijam i drugim nijansama. Haljine obožavam da nosim u svakoj prilici. Nikada mi ih nije dosta i moj ŠOPING usmeren je uglavnom na POTRAGU ZA HALJINAMA. Neretko oblačim i SAKO, a kada ga obučem, verovatno će mi sa ušiju zasijati i minđuše.

Nikada ne žalim da dam novac za nešto što mi lepo stoji, a sanjam da jednog dana inspirišem nekog kreatora toliko da on poželi da budem njegov model.

 

Piše: Stefan Tošović

 

TAGOVI: 123moda
makonda-tracker