Suzana Perić: Faktor iznenađenja kao asesoar

0
Zašto joj je važno da kod svake odevne kombinacije istakne prirodnu lepotu? U čemu se, po njoj, ogleda moć nakita? Kada spaja nespojive komade odeće i zbog čega se pridržava pravila da je manje bolje, govori modna kreatorka Suzana Perić
Suzana Perić, Foto: Luka Šarac
Suzana Perić, Foto: Luka Šarac

Uvek BUDITE SVOJE i uz svaku odevnu kombinaciju dodajte neki detalj karakterističan za vas, bez obzira na to koliko pratite modne trendove. Svako bi trebalo da ima JEDNOSTAVNE DELOVE GARDEROBE podesne za kombinovanje. Jer, daleko je lakše uklopiti šareni džemper ili pantalone sa jednobojnom majicom.

Pravilo MANJE JE BOLJE nikada ne postaje demode. Ako niste sigurni da li ste preterali s nečim, svedenost je najbolji izbor. Niko ne voli hodajuće božićne jelke. DODACI su bitni.

Ne odbacujte MOĆ NAKITA i drugih detalja. Nemojte da preterujete sa slepim PRAĆENJEM TRENDOVA. Bodlje ne moraju da budu detalj na čizmama i gornjim delovima garderobe ili na torbi. BIRAJTE ODGOVARAJUĆI KONFEKCIJSKI BROJ.

Daleko je lepše videti devojku u dobro ukrojenom modelu, nego onu koja je jedva ušla u dva broja manju haljinu. Ne morate uvek da budete najsređenije. Istaknite svoju PRIRODNU LEPOTU i ponekad budite u sportskom fazonu, čisto da malo iznenadite ljude oko sebe.

Drago mi je kada vidim da je sve više mladih devojaka počelo da kombinuje materijale sa printom ili boje. Ne plašite se da pravite NESPOJIVE KOMBINACIJE.

Izaberite da vam društvo u kupovini pravi dobra prijateljica koja vas najbolje poznaje. Ako niste sigurni, šoping obavite sami. Čuvajte zdravlje, negujte svoje telo, obavezno vežbajte i volite sebe.

Jasmina Antonijević

 

makonda-tracker