Mina Cvetković: Pogled u budućnost

0
Inspirisana čudesnim cvetom Ramonda Serbica, autohtonom vrstom, koja raste u okolini Niša, a koga je otkrio Josif Pančić, Verica Rakočević napravila je novu kolekciju koja obeležava trideset godina njenog umetničkog rada. Ove modele prva je ponela manekenka Mi
foto: Milena Rakočević
foto: Milena Rakočević

Smatram da je najvažnije da uvek prvo VIZUALIZUJTE SVOJ TOTAL LOOK pre nego što krenete da tražite po ormaru stvari. Pronađite inspiraciju u prethodnim erama. Ja volim GEOMETRIJSKO OBLAČENJE. Volim dobro skrojenu garderobu sa odličnom siluetom.

Investirajte novac u komade garderobe koje možete nositi više sezona i koji mogu da budud večni. Danas su trend, a za nekoliko godina će biti dobar VINTAGE KOMAD. Crna KOŽNA ROKENROL JAKNA je obavezni detalj u mom garderoberu.

Moja parola je LESS IS MORE i uvek je se pridržavam. Ne zaboravljajte svoje NAOČARE ZA SUNCE. One su uvek dobar saveznik vašeg outfita - plus nikad se ne zna u koje doba jutra će vam zatrebati.

Pronađite svoj UNIVERZALNI PARFEM i njega koristite non stop. Ljudi treba da vas prepoznaju po specifičnom mirisu. Nikad drugima ne orkrivajte koji je to miris, jer ne želite da vas miris završi na pogresnoj osobi.

Uvek nosite FENOMENALNE CIPELE - nije važno dal su štikle ili ravne bitno je da su fabulous! Parola JEANS, JEANS, JEANS uvek je aktuelna kada je moj modni stil u pitanju. CRNI BLEJZER po mom mišljenju uvek dobro ide uz sve. Lično volim da je sako muškog kroja i veličine.

Piše: Ksenija Konić

makonda-tracker