Biljana Tipsarević: Revija na maloj sceni

2
Mlada kreatorka Biljana Tipsarević objašnjava kakav je njen modni stil, zbog čega i u kojim situacijama bira visoke potpetice, koliko joj kožni kaiš znači u odevnim kombinacijama, a u kojoj meri pažljivo odabran komad nakita
Biljana Tipsarević, foto: Miloš Nadaždin
Biljana Tipsarević, foto: Miloš Nadaždin

Preferiram elegantan i ŽENSTVEN STIL odevanja. Ovog leta opredeljujem se za smireniju paletu boja kao što su zemljani tonovi, zlatne boje, led-sive, kao i meni omiljene BOJE SLONOVE KOSTI.

Koralna i crvena svaki letnji autfit učiniće posebnim. Preko dana moj izbor su potpetice sa ŠIROKOM ŠTIKLOM, a za večernje izlaske obično biram elegantan model CIPELE U ŠPIC.

Izbegavam da nosim mnogo nakita i uvek se opredeljujem samo za jedan detalj, minđuše ili ogrlice, ali nikako jedno i drugo. Elegantne HALJINE SA ČIPKOM nikada ne izlaze iz mode, što je uvek dovoljno ženstveno i elegantno za svaku posebnu priliku.

METALIK SUKNJA ILI PANTALONE u nežnoj nijansi boje obavezan su komad garderobe ovog proleća. Obožavam KOŽNE KAIŠEVE koje kombinujem uz svaku odevnu kombinaciju.

Za svečane prilike uvek stavljam tanak i elegantan kaiš, a uz omiljene DUGAČKE I KRATKE SUKNJE, moj izbor je ŠIROKI KOŽNI POJAS koji naglašava struk. Dobre uske FARMERKE i neka široka lanena majica i sandale na štiklu uvek mogu da izgledaju šik. Letnji šeširi i naočare će svaki dnevni autfit učiniti atraktivnijim.

Moni Marković

makonda-tracker