Aleksandra Jeftanović: Modne tajne iz maturskih dana

1
Kako bi izgledao njen stajling za tu važnu školsku svečanost, a kako za odlazak na selo? Na koji način je izgradila svoj stil? Zbog čega poštuje klasična pravila mode i bez čega ne može da zamisli svoj garderober, otkriva voditeljka Aleksandra Jeftanović
Aleksandra Jeftanović, Foto: Andreja Damnjanović
Aleksandra Jeftanović, Foto: Andreja Damnjanović

Ja sam uvek za nepisano pravilo MANJE JE VIŠE i tačka. CRNA HALJINA koja ne mora da bude mala, naprosto se podrazumeva.

Ako mene pitate, bolje da je duga nego prekratka. A uz nju uvek idu klasične SALONKE u istoj boji. Crna CHANEL TAŠNA i crveni ruž za usne takođe su neizostavni za tu savršenu kombinaciju. Za dan uvek biram DŽINS. J brand ima najbolji cut.

Zelene Ray - Ban Aviator NAOČARE ZA SUNCE dobila sam i ove godine, to su mi tačno pete zaredom i nosim ih tokom cele godine. Nigde ne izlazim ni bez PARFEMA.

Kada je reč o modi, ja sam klasičan sam tip i volim stvari u kojima se izgledalo moderno i pre pet decenija i u kojima ni za pedeset godina nećete biti demode.

Ako hoćete da vas svi primete, recimo na maturskoj večeri, igrajte na kartu CRVENE HALJINE. STARKE nosim od druge godine srednje škole i one su bile i ostale jedan od mojih statusnih simbola. Za odlazak na selo odlučila bih se za njih, obukla džins i stavila gore pomenute Ray-Ban naočare.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker