Jelena Rozga: Moje modne strasti

0
Da li voli bižuteriju? U čemu se oseća udobno? Kada nosi trenerku i izlazi bez šminke? Šta je njena modna strast i kojim se pravilima rukovodi formirajući svoj stil, otkriva atraktivna pevačica Jelena Rozga
Jelena Rozga, foto: Tomislav Dolenec
Jelena Rozga, foto: Tomislav Dolenec

Moj MODNI STIL ima dva smera, jedan prilagođen sceni, a drugi opušten. Važno mi je da odeća za scenu, osim što mora estetski da bude lepa i ekstravagantnija, bude i udobna, da me ne sputava i ne ograničava. Privatno nosim kežual stvari, pa sam tako često u farmerkama, majicama i kožnoj jakni.

Svake sezone garderobu obnovim i s nekoliko novih modela FARMERKI, u poslednje vreme preferiram skinny model niskog struka. Moda ne poznaje pravila i barijere, jer je ona igra stilova i transformacija, ali pravilo kojeg se uvek pridržavam glasi MANJE JE VIŠE!

Nekada upravo u jednostavnosti leži dobra modna kombinacija. Najvažnije je znati kako se nosi odeća, jer često ona nosi čoveka. Treba poznavati svoje telo i prilagoditi mu ono što mu najbolje pristaje. Na svoje modne greške gledam kao na deo odrastanja, a sada znam da mi NAJBOLJE STOJI ono u čemu se osećam udobno.

Trend je prolazna stvar i on vam neće podariti dobar look, ako prethodno nemate izgrađen vlastiti modni identitet. I ja kao i svaka žena volim da budem lepa i negovana, ali nisam time opterećena. Kada je u pitanju toaleta za crveni tepih, istina je uložiću mnogo truda, ali privatno me često možete videti u TRENERCI i bez imalo make-upa, kako šetam svog psa Rina.

Veoma volim nakit, i upravo on često neku dosadnu modnu priču učin zanimljivom. Od nakita volim prstenje i narukvice. Još nisam ponela neki MUŠKI ODEVNI PREDMET, za sada sam je samo birala za muškarce. Pratim MODNE TRENDOVE, ali nisam njima određena, već ono što mi se sviđa ukomponujem u vlastiti stil. Tokom moje nedavne posete Londonu, častila sam se jaknom i cipelama.

CIPELE SU MOJA STRAST, moja slabost i istina je da upravo one žene čine lepšim, zavodljivijim i daju im određenu moć. Jednom prilikom Merlin Monro je rekla: Dajte ženi prave cipele i one će osvojiti svet...

makonda-tracker