Mala modna fešta u belom

0
U okviru 12. Sajma venčanja, zlatarstva i lepih stvari, koji se odigrao u hotelu Hajat, održana je tradicionalna revija Poznate dame u venčanicama, a elegantne bele haljine ponele su glumice, pevačice, voditeljke, manekenke...
Foto: Andreja Damjanović
Foto: Andreja Damjanović

Kristina Radenković

 

Prvi put sam obukla venčanicu na ovogodišnjem Sajmu venčanja, i osećala sam se kao da oblačim bilo koju elegantnu haljinu, pa bela boja i asocijacija na svadbu nisu izazvale ni jednu emociju kod mene. (Smeh) Dopada mi se kroj haljine i uopšte kako je zamišljena kreacija salona De Novia koju sam prošetala pistom.

 

Danijela Karić Martać

 

Kada sam birala haljinu za svoje venčanje pored toga da bude lepa i elegantna, bitno mi je bilo i da se u njoj udobno osećam, i na moju sreću uspela sam i da pronađem takvu haljinu. Savetovala bih sve devojke koje trenutno tragaju za svojim venčanicama da izbegavaju one sa korsetima i šiponima, koji umeju da budu veoma neudobnu. Više sam za jednodelne modele koji idu uz telo, ili one čiji je donji deo pufnast.

 

Jelena Helc

 

Ja obožavam venčanice! Radujem se kada sam u prilici da ponovo ponesem neku haljinu ovog tipa. Na sopstvenom venčanju, imala sam savršen model, bar po mom  mišljenju, ali i dalje volim da probam neke slične kreacije.

 

Tamara Dragičević

 

Kada sam maštala sa svojim drugaricama o svom venčanju, jedna od želja mi je da se odigra pod otvorenim nebom. A kada je reč o venčanici volela bih da bude u nekom rokesrkom fazonu, kratka i sa mnogo tila, ili ipak da to bude dugačka elegantna haljina.

 

Miljana Gavrilović

Uopšte nisam euforična kada je reč o venčanicama, pa sam i model koji sam ponela za potrebe revije i fotografisanja doživela kao jednu lepu elegantnu dugačku haljinu.

 

Jovana Pajić

Živi sam primer da se se svi gosti provedu od mladenaca, a posebno kada je mlada u drugom stanju kao što sam ja bila ne može ni mnogo da igra, ni da pije, a i venčanica mora da preptrpi određene korekcije.

 

Anđelka Prpić

Moje venčanje je bilo nekonvecionalno počev od same organizacije veselja, pa do toalete, tako da nisam nosila klasičnu i dugu venčanicu i to mi je mnogo značilo jer sam mogla da se opustim i uživam sa gositma.

 

Nina Janković

Do sada sam nekoliko puta bila u prilici da nosim venčanice i verujem da sam na neki način postala i ekspert za iste. Nakon svih modela koje sam nosila defintivno moj izbor su dugačke haljine jednostavnog kroja, ali sa određenim dodacima u vidu pojasa ili dezena na platnu.

 

Slađana Tesla

Ne znam broj venčanica koje sam ponela do sada na revijima i slikajući se za modne editorijale, pa i nemam neki poseban osećaj kada ih ponesem. Kada budem birala svoju biće mi bitno da se u njoj lepo osećam, a što se modela tiče njegov izbor zavisi će od ličnog osećaja u tom trenutku.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker