Kalina Kovačević: U ritmu metropole

0
U kojoj meri prati modu i da li joj robuje? Koja obuća joj je omiljena? Kakvu tašnu najradije nosi? Kakvog kroja haljina je po njenom mišljenju must have, otkriva glumica Kalina Kovačević
Kalina Kovačević, foto: Miloš Nadaždin
Kalina Kovačević, foto: Miloš Nadaždin

Volim da pratim modu, ali nisam njen rob. Nosim isključivo stvari koje mi prijaju, u kojima se osećam udobno i koje mi dobro stoje. Vodim računa o tome da se oblačim u zavisnosti od prilike, to jest, mesta na koje idem.

CRNA ČIPKANA HALJINICA sa postavom boje kože koja prati liniju tela jedna je od mojih omiljenih kombinacija za neku premijeru ili slavlje. Sviđa mi se elegantna odeća. Dobre FARMERKE jedna su od najbitnijih stvari koju bi trebalo da imate u svom ormaru.

Nosim ih preko dana u kombinaciji sa nekom majicom sa originalnim printom i sakoom. Obožavam obuću, a najviše SALONKE SA ŠPICEM koje najčešće i biram. Mada, obožavam sve - od baletanki, cipela sa vrtoglavim potpeticama, do RAVNIH ČIZAMA SA NITNAMA kakve sam nedavno kupila...

PISMO TORBICA nešto je što uvek izaberem kad idem uveče u grad ili na neku proslavu jer se uklapa uz skoro sve što ponesem. Najviše volim jednu u metalik boji. Za PANTALONE SA PRINTOM u početku mi je trebalo hrabrosti da ih obučem, ali sada su sastavni deo moje garderobe.

KOŽNA JAKNA nikad ne izlazi iz mode. Naročito volim one jarkih boja, crvene ili žute. EŠARPE različitih printova uvek osveže neku običnu odevnu kombinaciju. Nosim ih u raznim nijansama i desenima. Nakit na kraju upotpuni svaku odevnu kombinaciju.

Najčešće biram VELIKE MINĐUŠE sa kamenjem različitog kolorita. Zimi uvek nosim BERETKE, to je nešto što izuzetno volim i nije mi važno da li su u trendu ili ne. Imam ih u raznim bojama, a one koje sam kupila ove zime veoma su udobne i sviđa mi se kako izgledaju.

 

makonda-tracker