Toni Cetinski: Stil protkan nežnim notama

Koji odevni predmet zauzima najviše mesta u njegovom ormaru? Kome ukazuje poverenje kada je reč o odabiru garderobe za turneju? Kako izgleda njegova idealna odevna kombinacija za zimu, otkriva hrvatski pop pevač Toni Cetinski...
0
1 / 6

Dok sam u studiju pripremao novi album, najvažnije mi je bilo da me odeća koju nosim ne sputava, već da bude UDOBNA I KOMOTNA. Praćenje trendova bilo mi je važno kada sam bio mlađi, a s godinama mi je važnije da se u garderobi koju nosim osećam lepo i prijatno. Iako ne pratim modne TRENDOVE, upućen sam u modnu scenu i dopada mi se kolekcija Link by Ogi Antunac i rad Zorana Mrvoša. Pošto sam sada u fazi kada se ozbiljno pripremam za turneju, i kako mi je bitno da i garderoba u kojoj se pojavljujem na sceni prati pesme, moj stajling i čitav ugođaj koji želim da priredim publici biće kreacija Mrvoša, a izuzetno sam zadovoljan time što je odmah shvatio šta želim.

Inače, trudim se da furam NEKI SVOJ STIL, ali kada je reč o većim poslovnim poduhvatima kao što je promocija novog albuma, uvek potražim pomoć modnih znalaca po čijim savetima se obučem za fotografisanje. Kako vreme prolazi, sve više sam lenj kada je reč o KUPOVINI i obilascima prodavnica i tržnih centara pa tada na scenu stupaju MOJI STILISTI Marko Grubinić i Viktor Drago. Kada bi neko otvorio moj ormar, video bi da imam najviše FARMERKI, i do tridesetak pari različitih krojeva.

eoma mi je bitno da OBUĆA koju nosim bude udobna, a imam nebrojeno mnogo cipela i patika. Volim zimu i kad god imam vremena, odlazim na moje omiljeno skijalište u Austriji Nassfel. Tada ne razmišljam mnogo o odeći jer mi je najvažnije da moje SKI ODELO bude toplo. Takođe, zimi je najvažnije da imam topao DŽEMPER, a od asesoara ŠAL I KAPU i što se mene tiče - zimska idila može da počne.

Danilo Mašojević

makonda-tracker