Jelena Karleuša: Saučesnica mode pod svim uslovima

7
Šta za nju znači sloboda u odevanju? Kada je kosa ključni element stajlinga, a u kojim situacijama asesoar? Bez čega ne izlazi na ulicu ni danju ni noću i zašto treba trpeti neudobne stvari, opisuje plavokosa zvezda šou-biznisa
Jelena Karleuša, Foto: Andreja Damnjanović
Jelena Karleuša, Foto: Andreja Damnjanović

Zaboravite na modu AKO STE DEBELI. Moda ne postoji za vas. Šta će vam to? Jedite i plačite dok gledate mršave ljude kojima i džak stoji savršeno.

Jedno je sigurno – moda nikada nije udobna! Čim je drugačije, vi ste sigurno pogrešili u nečemu. Moda je UMETNOST KOJA ŽULJA. Ako hoćete udobno, nosite trenerku i zaboravite na titulu dama od stila. Samouverenost, ispravljena leđa, uvučen stomak i visoko podignuta glava – bez toga ste neprimetni i u Mekvinu. KOSA JE KLJUČNI ELEMENT.

Zaboravite na spirale a la Grand, punđe zdravo bako, peglanje i tonu laka! Sada je IN kosa koja izgleda kao da ste tek ustale iz kreveta, pomalo raščupana, kao fol baš vas briga, a u stvari namerno raskošna.

Bez EKSTREMNO VISOKIH POTPETICA nemamo šta da pričamo. I tačka. Bole vas noge? E baš mi je žao zbog vas. Šta god da obučete, samo jedno vas molim – ZABORAVITE NA SINTETIKU.

To ubija želju za životom. Asesoar - tajna svake žene od stila. Od svega pravi trenutni šik. OGROMNI KOMADI NAKITA, što veći to bolji, broševi, trake, čipka, rukavice, šeširi, kaiševi... KRZNO.

Plakaćete neki drugi put za tim nedužnim bićima. Niko nije rekao da je ovaj svet fer. SLOBODA. Moda je način izražavanja vašeg unutrašnjeg ja. Ko smatra da je moda nebitna, taj nema pojma. Budite svoji i prepoznatljivi. Nikada ne treba da budete robinja mode, već njena saučesnica. Prilagođavajte je sebi, nikada obrnuto.

Uvek morate da imate NEKU MODNU FORU na sebi koja će svemu dati vaš lični pečat. I zapamtite, ono što vidite na pevačicama nije cool, osim na meni, ali to ne pokušavajte kod kuće. Budite svoji, nikad nečija kopija. NAOČARE ZA SUNCE. Uvek. I danju i noću jer svaka žena treba da bude Diva, čak i ako je kafe kuvarica.

 

Jasmina Antonijević

makonda-tracker