Melina Džinović: Mala novela o modi

4
Koji odevni predmet je njen must have, u čemu se oseća naprivlačnije, koji asesoari joj zimske dane čine vedrijim, a šta u svom garderoberu nikada ne bi zadržala govori dizajnerka Melina Džinović
Melina Džinović, Foto: Dušan Jauković
Melina Džinović, Foto: Dušan Jauković

Jednostavno, a ženstveno je moje pravilo prilikom odevanja, mada haljine nosim i kada idem na kafu sa prijateljicama, večeru sa suprugom ili pak neki svečani događaj.

 

Po mom mišljenju svaka dama je najprivlačnija u uskoj zatvorenoj haljini crvene boje i to do kolena, dok su najatraktivnije jednostavne salonke sa štiklom do deset centimetara.

 

Kada je reč o obući, omiljene su mi čizme do kolena sa potpisom Isabel Marant.

 

Nikada mi nije žao da dam novac na nakit, ali vodim računa da ne stavljam prevelike narukvice i minđuše zajedno, nego uvek nosim samo jedan dobar komad.

 

Pored toga, moja slabost su velike torbe i to u različitim bojama. Mogu da kažem da sam žena od asesoara, naročito leti, mada i tokom zimskih dana volim da stavim šešir ili ešarpu.

 

Nikada ne bih obukla čarape sa printom, niti haljinu od satena, baš kao ni cipele sa potpeticom od četrnaest centimetara jer mi je to baš degutantno.

 

Dok tokom letnjih dana obožavam da nosim narandžaste stvari, zimi su moj izbor one u crvenoj, ljubičastoj i beloj boji.       

 

Mirjana M. Višnjić

 

makonda-tracker