Jelena Tomašević: Šetnja među oblacima

0
Zašto je pojas njen omiljeni asesoar i kakav nakit bira, koji trend joj nameću prve snežne pahulje, zbog čega uvek bira obuću sa visokim potpeticama i u kojim situacijama kreira za sebe, otkriva pop pevačica
Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadaždin
Jelena Tomašević, Foto: Miloš Nadaždin

 Možda ne najvažnije, ali veoma bitno moje modno pravilo podrazumeva da u svoj garderober s vremena na vreme unesem stvar nekog DOMAĆEG KREATORA, a nekoliko ih je čiji rad izuzetno cenim.

Takođe, nije tako retka situacija da mi ŠNAJDERKA po mojim zamislima, a uz prethodnu konsultaciju sa stilistom, sašije neki komad odeće.

Za scenu uvek biram ELEGANTNE STVARI, dok mi za privatne potrebe stajling diktiraju VISOKE POTPETICE.

Ne volim ravnu obuću, tako da ona mora da ima makar ortopedsku petu. Osim patika za trening, kod kuće sam u ravnom - PANTOFLAMA i trenerci.

Glavni začin mojoj odeći je NAKIT, a volim sve - od skupocenih kodama, do dobre bižuterije koja ume da deluje veoma efektno.

S prvim pahuljama snega na moju modnu scenu stupaju razne vunene KAPE, ŠALOVI i RUKAVICE. Iako se ne opterećujem time da li mi se TORBA slaže sa obućom i kaišem, ponekad i to uskladim.

Ali, uživam u biranju raznih POJASEVA koji mi na najlepši način ističu struk i obogaćuju moj autfit.

Mada mislim kako nikada ne bih ponela nešto u fluorescentnoj boji, sve češće sam spremna na eksperimente jer sam na sceni shvatila da mi PINK i CIKLAMA nijanse lepo stoje.

Jasmina Antonijević

 

makonda-tracker