Marija Kilibarda: U ritmu muzike za ples

0
Šarmantna voditeljka Marija Kilibarda otkriva bez čega ne izlazi iz kuće, kako uspeva da od poslovne dame u nekoliko koraka postane party girl i koje muške odevne predmete voli da ponese
Marija Kilibarda, Foto: Petar Đorđević
Marija Kilibarda, Foto: Petar Đorđević

Kada je reč o MODNIM STILOVIMA ne preferiram nijedan kalup jer kombinujem različite odevne predmete onako kako mi to odgovara i u čemu se u datom trenutku osećam najprijatnije. U mom gardaroberu najviše ima BELIH MAJICA na bretele koje se odlično kombinuju uz najrazličitije odevne kombinacije.

Dobro krojene FARMERKE veoma su korisne i neizostavni su deo mog stajlinga. Volim NAKIT, a najviše velike satove, nosim i upečatljive ogrlice i minđuše, ali nikada zajedno u kombinaciji.

Moj fetiš je ŽENSKI DONJI VEŠ i to sebi najčešće kupujem, a tako najlepše obradujem i svog dečka. (Smeh) Klasični ŠOPING obavljam u inostranstvu pošto smatram da je garderoba u Beogradu besmisleno skupa, pa ovde kupujem samo kad moram. Ponekad nosim i muške odevne predmete, tačnije OVERSIZE KOŠULJE u kojima se osećam odlično i koje super izgledaju.

Dobrim ŠTIKLAMA i još nekim modnim detaljem klasičnu dnevnu odevnu kombinaciju mogu da pretvorim u stajling za večeru sa prijateljima ili za piće u baru. Volim da EKSPERIMENTIŠEM u odevanju, ali do te mere da sve i dalje bude deo celine mog svedenog oblačenja.

Obožavam MARAME I EŠARPE kojima zimi oplemenjujem garderobu i imam ih u najrazličitijim desenima i bojama.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker