Miša Nestorović: Šmeker sa stilom

0
Na kojim principima zasniva svoj modni stil, šta od muškog nakita nosi, koja garderoba je obavezna u njegovom ormanu i da li je spreman na modne eksperimente, otkriva maneken Miša Nestorović
Miša Nestorović, Foto: Andreja Damnjanović
Miša Nestorović, Foto: Andreja Damnjanović

Nisam rob MODNIH TRENDOVA i ne osvrćem se na to šta se nosi, već godinama gradim i negujem isti stil odevanja.

FARMERKE, KOŠULJE i SAKOI predstavljaju osnove mog modnog stila i na njima se zasniva gotovo svaka moja odevna kombinacija.

Volim MODNE EKSPERIMENTE i što se mene tiče, sve je prihvatljivo. Naravno, samo ako to mogu i želim da ponesem u datom trenutku, a zahvaljujući poslu nosio sam najrazličitije odevne kombinacije.

Lepo mi je kada vidim dobar MUŠKI SAT, posebno one antikvitetne, mada priznajem da nemam nijedan.

Ne nosim NAKIT, a jedino što od asesoara redovno ponesem jesu naočare i to Ray Ban. Volim RETRO STIL i to što se on ponovo vraća u modu, a da budem iskren, to je i stil mog života. Naravno, kao i svi, prolazio sam kroz RAZNE MODNE FAZE tokom odrastanja, pa danas s osmehom listam neke stare fotografije.

Pažljivo biram OBUĆU koju nosim i vodim računa o tome da ona bude kvalitetna i udobna, ali i da je u skladu sa odećom koju nosim. U vreme današnjeg potrošačkog društva, pripadam onoj grupaciji koja retko kad ide u KUPOVINU, više sam konvencionalan tip. LEPTIR MAŠNE I KRAVATE daju poseban šmek svakoj elegantnoj kombinaciji. Ne nosim ih u svakodnevnim situacijama, ali kada to prilika nalaže, volim da njim upotpunim svoju garderobu.

Danilo Mašojević

 

TAGOVI: moda123stil
makonda-tracker