Irina Radović: Ni na nebu, ni na zemlji

0
U čemu izgleda uštogljeno i strogo, zbog čega voli marame, ali ne i animal printove, kako definiše svoj modni stil i zbog čega su haljine i farmerke obavezne u njenom ormanu, otkriva poznata voditeljka
Irina Radović, foto: Petar Đorđević
Irina Radović, foto: Petar Đorđević

Ležeran i obogaćen zanimljivim detaljima - tako bih najpribližnije opisala svoj MODNI STIL ali, naravno, uvek sam spremna i za konstruktivne predloge i kritike.

Kada je reč o garderobi, kao i u životu, ne vodim se određenim pravilima, ali istini za volju, postoje stvari kao što su one s ANIMAL PRINTOVIMA koje nikada ne bih ponela.

Poslednje što sam kupila bila je jedna ZELENA KOŽNA TAŠNA za koju sam, čim sam je ugledala, znala da je kao stvorena za mene. HALJINE I FARMERKE su obavezne u mom ormanu, to su možda i najbolji odevni predmeti koji mogu da se kombinuju sa različitim asesoarima.

Interesantan mi je povratak NITNI I ROK STILA, pošto se inače lepo osećam u ovakvim kombinacijama.

Vidim u izlogu, probam i kupim - eto koliko se bavim odabirom OBUĆE. (Smeh) Imala samo jedan promašaj, što je ogroman uspeh, pre je grešaka u odabiru bilo mnogo više.

Nedavno sam za potrebe snimanja nove špice za emisiju Žene ponela muške odevne predmete, a posebno mi se dopalo nekoliko SATOVA koje bih i privatno rado ponela.

MINĐUŠE moram da imam uvek na sebi. Volim nakit, najdraži su mi modeli koje mogu da kombinujem u nekoliko različitih odevnih kombinacija, kao što su oni iz Zlatarne Celje.

 Klasične ženske KOMPLETIĆE izbegavam jer u njima izgledam strogo, poslovno i uštogljeno, više volim ležerne i opuštene kombinacije. I dok sam radila kao nastavnica srpskog jezika u jednoj srednjoj školi, izbegavala sam da nosim takve komplete.

Pažljivo biram EŠARPE I MARAME koje kupujem, one su neizostavne leti uz kupaći kostim kao idealna kombinacija za plažu, ali i zimi uz kvalitetan kaput mogu odlično da izgledaju

Pogledajte kako se Irina provela na fotografisanju ovog modnog editorijala

makonda-tracker