Danijela Karić Martać: Moderna mama na zadatku

2
Kakvu obuću najviše voli, koji model haljine preferira, zašto su joj minđuše omiljeni asesoar i zbog čega je crna kožna jakna obavezna u njenom ormaru, otkriva pevačica koja se za modni editorijal slikala sa svojom decom Filipom i Monikom
Danijela Karić Martać. FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ
Danijela Karić Martać. FOTO: ANDREJA DAMNJANOVIĆ

PATIKE SA SAKRIVENIM ĐONOM koji sada svi dizajneri prave meni su mi omiljene, a moj favorit su Izabel Marant do kojih je izuzetno teško doći. One su fenomenalne, lepe, idu uz sve, a što je najbitnije - udobne su! Postoje u svim bojama, a posebno su mi drage jer izdužuju figuru, a opet u njima delujete sportski i elegantno.

Volim TEKSAS KOŠULJU jer ide uz sve kombinacije. Može da bude šik, a i super je za svakodnevnu varijantu.

Za mene su UGGS čizmice neizbežne jer su tople, udobne i u njima ste uvek upadljivi, pogotovo ako su u nekoj jarkoj boji ili sa šljokicama.

Obavezan asesoar su mi viseće minđuše u boji ili, recimo, neki dobar lanac, narukvica. ŠAL SA PRINTOM ili neki šešir, kačket ili kapa, uvek daju poseban šmek celom outfitu!

Za mene je CRNA USKA HALJINA Herve Leger najbolja jer ima takav kroj da kad se obuče, u njoj svaka žena izgleda veoma lepo i zgodno, a što je najbitnije - tako se i oseća.

Crna KOŽNA JAKNA je uvek u trendu. Ona je večna i komad koji je nosiv u svim prilikama. Ako je reč o lepom i uskom kroju, onda je poželjno da ga svaka žena ima.

NAOČARE ZA SUNCE crne ili Ray Ban Aviators su po, mom mišljenju, modni must have. To je detalj s kojim ćete uvek izgledati dobro i zapaženo.

Posebno ih volim jer mogu da se nose tokom svih godišnjih doba. RAVNA OBUĆA kao što su baletanke ili neke bajkerske čizme su uvek moj izbor, ali i cipele sa visokom potpeticom od kojih su najudobnije one od brendovi YSK ili Giuseppe Zannotti...

Mala crna VEČERNJA CLUTCH TORBICA ide uz sve, baš kao i ona puderaste boje. Takođe, dobra tašna srednje veličine u puderastoj nijansi je na mojoj listi prioriteta.

 

 

makonda-tracker