Tamara Paunović: Up in the air!

0
Voli li više nakit ili satove? Na koji način je poznata manekenka izgradila svoj modni stil? Zbog čega preferira ravnu obuću i da li je prava kupoholičarka…
Tamara Paunović, Foto: Luka Šarac
Tamara Paunović, Foto: Luka Šarac

Kada biram ODEVNU KOMBINACIJU, prioritet mi je da se u njoj osećam dobro.

Ako idem na određeni događaj, premijeru, svečani koktel, spremna sam da budem veoma ELEGANTNA, ukoliko je takav dress code naglašen, ali i tada garderobu prilagodim svom stilu, zato što privatno retko oblačim svečane stvari.

Mislim da imam izgrađen STIL. Dok sam bila mlađa, imala sam faze tokom kojih sam se gubila u raznim modnim pravcima, ali sam vremenom shvatila šta mi dobro stoji.

Ne obraćam preterano pažnju na BRENDOVE, bitno je da mi se odeća sviđa i da mi dobro stoji, a potpis je nevažan. Neko je odeven od glave do pete u stvari čuvenih kreatora, ali to ne ume da nosi.

FARMERKE su mi omiljeni deo garderobe. U njima se najbolje osećam, pa ni sama ne znam koliko pari imam. Pratim trendove i trudim se da nabavim svaki novi model.

Imam veliki broj TORBI koje su moj modni fetiš. Ne kupujem ih sezonski, već biram modele koji se nose godinama.

Nisam opterećena time da ih kombinujem sa cipelama, a koju ću u datom trenutku da ponesem, stvar je samo mog raspoloženja. Iskreno, uopšte ne volim NAKIT.

Samo ponekad stavim neki komad, ali je zato dobar SAT obavezan na mojoj ruci. S obzirom na to koliko sam visoka, najčešće sam u RAVNOJ OBUĆI, ali i odabir tog dela stajlinga zavisi od mesta na koje idem. Ne volim da vidim doterane devojke koje obuju cipele sa štiklom od deset centimetara i tako izađu na kafu u grad.

KUPOHOLIČARKA sam, ali namenski odlazim u šoping jedino kada sam u inostranstvu. Nekad se i zabrinem za sebe jer mi garderobe nikada nije dovoljno. Pazarim usput i spontano. Ako mi se nešto dopadne, tu stvar odmah kupim, ili ukoliko nemam dovoljno novca kod sebe, zamolim u radnji da mi je ostave.

 Danilo Mašojević

makonda-tracker