Ana Mitić: Nemi modni film

0
Koje odevne kombinacije voditeljka preferira? Šta je njen modni fetiš* Čime je prilikom poslednjeg šopinga obogatila svoj ormar? Na koij način prati modne trendove...
Ana Mitić, foto: Petar Đorđević
Ana Mitić, foto: Petar Đorđević

Pristalica sam RETRO stila i oduševljena sam što se u modu vraća ženstvenost... Još kada bismo automobile zamenili vespama i biciklima... Ipak, sportska elegancija je stil koji mi najviše odgovara. U mom slučaju reč je o farmerkama koje kombinujem sa majicama, košuljama i sakoima uz baletanke ili cipele sa visokom potpeticom, zavisno od prilike.

Nisam neko ko prati modne trendove i ne bih mogla da kažem da strogo poštujem modna pravila, ali ono što su me naučili stilisti jeste da majice sa dubokim DEKOLTEOM ne idu uz kratku suknju.

Zahvaljujući poslu koji radim, imam priliku da isprobam najluđe i najčudnije odevne kombinacije i zaista uživam u MODNIM EKSPERIMENTIMA.

Volim da ispratim šta se nosi u svakoj novoj sezoni, a kad odlučujem šta da obučem, rukovodim se ličnim osećajem. Dakle, neću odenuti nešto što je HIT SEZONE ukoliko se u tome ne osećam prijatno ili ako mi ne stoji lepo...

Poslednji odevni predmeti koje sam kupila jesu LETNJE ČIZME I ŠORTS OD TEKSASA. Muž je išao sa mnom i bila mi je veoma smešna njegova reakcija kada sam mu saopštila da usred leta kupujem čizme.

Kao svaka žena, stalno bih kupovala TORBE, koje su moj modni fetiš.

U mom ormanu obavezne su FARMERKE, a nisam sigurna koliko pari tačno imam.

Iako posedujem brojne haljine, stalno tražim izgovor kako bih kupila još jednu. Volim NAKIT, a prstenje mi je posebno zanimljivo. Ono što nosim svakodnevno jesu burma, prsten, koji sam od muža dobila kada se rodio naš sin Strahinja, i sat. Na levoj ruci volim da imam neki zanimljiv i upadljiv prsten.

Najvažnije mi je da mi OBUĆA bude udobna i da je od prirodnih materijala. Uglavnom nosim ravnu i kada me kolege vide u cipelama sa visokom potpeticom, obavezno me pitaju gde idem posle posla.

makonda-tracker