Milica Mandić: Andergraund princeza

2
Da li su sportistkinje muškobanjaste i kako se privatno oblači naša reprezentativka u tekvandou? Zašto je za nju crna haljina uvek IN, a najdraži asesoar zlatna narukvica sa olimpijskim krugovima...
Milica Mandić, foto: Andreja Damnjanović
Milica Mandić, foto: Andreja Damnjanović

10 modnih zapovesti

Pošto svakodnevno treniram, najčešće sam u sportskoj odeći i kimonu, ali kada završim sa obavezama, volim da se doteram, kao i svaka devojka.

Predrasuda je kako su sportistkinje muškobanjaste i da se ne sređuju jer ja obožavam da sam našminkana i imam lepu frizuru. Inače, volim urbani stil, ali i eleganciju.

Privatno najčešće oblačim dobre farmerke, uže atletske majice i bele starke, tako da bih svoj stil odevanja mogla da nazovem kežual sportska elegancija.

Leti najradije nosim šorts, majicu i japanke jer je to moja omiljena kombinacija, a od kupaćih kostima biram bikini jarkih boja.

Obuću sa štiklama obuvam po potrebi i najčešće sam u baletankama, a za izlaske biram kratke suknje i haljine. Uglavnom nosim crne haljine i mislim da su one uvek IN, a dužinu biram u zavisnosti od prilike i da li mi je kosa podignuta ili spuštena.

Od nakita najčešće nosim minđuše, a trenutno mi je najdraža narukvica sa olimpijskim krugovima koju sam posle osvojene zlatne medalje na Olimpijadi u Londonu dobila od trenera Dragana Jovića.

makonda-tracker