Nina Janković i Momčilo Otašević: U ritmu nežnog šaputanja

2
Kako oblikuju svoj modni stil? Koji su im omiljeni odevni predmeti i kakvu obuću najviše vole, otkrivaju junaci druge sezone serije Budva na pjenu od mora, Nina Janković i Momčilo Otašević
Nina Janković, Momčilo Otašević, foto:Andreja Damnjanović
Nina Janković, Momčilo Otašević, foto:Andreja Damnjanović

Nina Janković

Pratim trendove i sve novitete iz sveta mode, ali to ne znači da ih slepo poštujem i kopiram, već DETALJE koji mi se dopadnu uklopim u svoj stil odevanja. S posebnom pažnjom biram CIPELE i u stanju sam da i po nekoliko sati provedem u kupovini.

U svečanim prilikama volim da ponesem visoke potpetice, ali se ipak najlepše osećam u baletankama koje najviše odgovaraju mom tempu života pošto sam stalno u pokretu. Imam ih u najrazličitijim desenima.

Obožavam HALJINE, a u poslednje vreme najviše one u svetlijim nijansama. Posebno mi se dopadaju bele čipkane koje su pravi izbor za leto. Mnogo pažnje poklanjam odabiru NAKITA i mislim da sam dobra u tome kada neki komad treba da kombinujem sa odećom. Na putovanju uvek pazarim nakit kod uličnih prodavaca, pa sam tako kupila i neke od najneobičnijih kombinacija.

MARAME su obavezne u mom ormanu, nosim ih i leti i zimi, i mislim da su jedan od najkorisnijih modnih detalja.

 

Momčilo Otašević

Najlepše se osećam u KOŠULJAMA pa one zauzimaju najviše prostora u mom garderoberu.

Najbrojnije su one karirane koje nosim cele godine, a u letnjim noćima dugi rukavi odlična su zaštita od ujeda komaraca.

Volim da nosim MAJICE sa zanimljivim printovima, kao što je ona sa likom Mornara Popaja koju nosim u seriji Budva na pjenu od mora, a to je i inače moja majica koju sam u dogovoru sa kostimografom obukao za snimanje.

Najudobnije se osećam u patikama, a STARKE su moja omiljena obuća, pa ih nosim skoro svaki dan.

Volim kvalitetna MUŠKA ODELA i nosim ih u svečanim prilikama, ali kada ih obučem osećam se starije i ozbiljnije.

Brzo se spremam za VEČERNJE IZLASKE i nisam od onih koji stoje pred ogledalom satima. Oblačim uglavnom ono što mi se najviše dopada ili ono što sam poslednje kupio.

 

 

 

makonda-tracker