Tijana Šarenac: Urbani modni performans

0
Zašto manekenka slepo ne prati trendove? Kako izgleda kada krene na plažu? Koju odevnu kombinaciju nosi već godinama? Da li joj je prilikom izbora naočara presudan brend ili kvalitet…
Tijana Šarenac, foto: Miloš Nadaždin
Tijana Šarenac, foto: Miloš Nadaždin

Bez obzira na to što je ove sezone akcenat na jarkim tonovima, cvetnim motivima, geometrijskim šarama, šljokicama i animal printu, moj izbor je BIKINI crne boje sa trouglićima u gornjem delu i plićim donjim delom koji se vezuje sa strane.

Preko takvog kostima neophodna je velika providna marama ili lagana pamučna haljina, kao i ŠEŠIR što većeg oboda, ne samo kao modni detalj, već i iz praktičnih razloga.

Ovog leta, na moju radost, inspirisani retro stilom vratili su se ŠORTSEVI visokog struka i uskog kroja idealni za dugonoge, visoke devojke.

Nose se uz baletanke ili VISOKE POTPETICE, sve jedno je, postiže se efekat.

Za razliku od šortseva, mini suknja nije moj izbor, kao ni duboki dekolte.

Ako se radi o majicama ili haljinama, odgovara mi chanel dužina ili DUGA HALJINA.

Već nekoliko sezona BELA MAJICA i BOYFRIEND JEANS su moja omiljena kombinacija, u dnevnoj varijanti uz BALETANKE i obaveznu veliku torbu, a za večernji izlazak, tu istu kombinaciju upotpunjuju visoke potpetice, EŠARPA i mala CLUTCH TORBA.

Kada su u pitanju dizajneri, isključiva sam prilikom izbora parfema (Chanel i Hermes). Torbe i naočare za sunce takođe su mi bitne. Njihov dizajn važan mi je isto koliko i kvalitet.

 

 

Moni Marković

 

TAGOVI: modastil123
makonda-tracker