Jasna Jovanović: Street look za tople dane

0
Zašto voditeljka uvek bira vesele torbe? Čemu joj služe naočare za sunce? Zbog čega je na listi njenih omiljenih asesoara šešir visoko pozicioniran? Da li preferira ravnu ili obuću sa visokim potpeticama...
Jasna Jovanović, foto: Luka Šarac
Jasna Jovanović, foto: Luka Šarac

…CIPELE ravne, visoke, kožne, gumene, udobne, skupe, jeftine, potrebne ili nepotrebne, jer ne može se uvek ići bos.

PATIKE jer u nečemu mora da se vežba.

POCEPANE FARMERICE pošto loša ekonomija može da bude praktična za dobru anatomiju.

Pouzdano merilo za stepen odrastanja i samokontrole jeste KOŠULJA. Savršeno stoji, savršeno se teško pegla. Kad više ne može da se uvuče u pantalone, znak je da ste se ugojili.

NAKITA - prednost dajem bižuteriji, čeliku i umeću naših dizajnera  jer nije zlato sve što sija. Za svaki dan moj izbor su: kaiš, sat i mala alka na uhu.

 

ŠEŠIR ženu čini mističnom, elegantnom i nikada nije, niti će izaći iz mode.

SAKO biram zbog malo ozbiljnosti koja se ponekad traži, ali vrlo često nema tu namenu. Funkcionalan je i to je ono što ga čini posebnim.

Ne znam čemu služe prevelike TORBE, a još manje koja je namena premalih. Praktičnost torbe nije u tome da vam svojom veličinom otežava kretanje, niti da se osećate neprijatno jer u malu tašnu niste uspeli ništa da stavite. Ipak vrlo je važna. Moj izbor je ona uvek vesela.

Kada nosim NAOČARE ZA SUNCE ne moram da pozdravljam ljude jer ih ne vidim. Isto tako na trenutke mogu i da nestanem. U zatvorenom prostoru i noću se ne nose!

Zato što je čistoća pola mode, navodim PEŠKIR, SAPUN, ČETKICU ZA ZUBE I PRISTOJAN DONJI VEŠ kao bitnu modnu zapovest.

 

TAGOVI: stilmoda123
makonda-tracker