Ana Bebić, Filip Miletić i Miloš Roganović: U ritmu velegrada

0
Koje odevne predmete vole? Koliko se razlikuju njihovi modni stilovi? Kako biraju garderobu za svoje nastupe članovi FM grupe Ana Bebić, Filip Miletić i Miloš Roganović...
Ana Bebić, foto: Petar Đorđević
Ana Bebić, foto: Petar Đorđević

 …SCENSKU GARDEROBU za našu grupu FM uveliko tražimo, želja nam je da budemo što originalniji kako muzikom, tako i stajlingom.

PANTALONE I OBUĆA SA VISOKIM POTPETICAMA moja su idealna kombinacija kako za grad tako i za nastupe i uvek ih pažljivo kombinujem.

Dok Miloš smelo i bez predrasuda kombinuje BOJE, Filip se odlučuje za proverene nijanse, ali mu ni eksperimenti nisu strani.

Iz RAVNE OBUĆE ne bih izlazila, jedva čekam dan kada će neko izmisliti štikle toliko udobne da mogu da se nose pet dana, a ne samo pola sata.

BELA MAJICA je omiljeni odevni komad u našem muzičkom sastavu i nezaobilazni je deo naše garderobe.

NAKITOM upotpunjujem jednostavne i klasične kreacije, pa iako sam kao tinejdžerka nosila više nakita, danas volim jednostavniji stil.

Sviđa mi se mačkasti oblik NAOČARA ZA SUNCE, ali dok ih ja nosim privatno, Miloš i Filip vole da ih u stilu rokera starog kova ponesu i na sceni.

Nije mi strano da jedan dan budem ćelava, a da već sutra imam dugu kosu u ljubičastoj boji. Nemam strah od promene FRIZURE i uvek sam za oglede te vrste.

LANENI SAKOI idealni su za leto, elegantni, a prijatni. Sve troje volimo sakoe i imamo ih najrazličitijih boja i krojeva.

Volela bih da moje kolege iz grupe prihvate sugestiju i svojim načinom oblačenja podsećaju na bend NO DOUBT. Iako ne mogu da ih zamislim kako nose štucne i baletanske haljinice, uspešna sam u ubeđivanju i ne odustajem tako da - nikad ne reci nikad…

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker