Jelisaveta Orašanin: Mazna poput dobermana

3
Zašto glumicu Jelisavetu Orašanin niko ne doživljava kao nežnu i osetljivu devojku? Šta voli kada je reč o odevanju? Kakva odeća po njenom mišljenju nikada neće izaći iz mode, a koji joj asesoari uvek ulepšaju stajling...
Jelisaveta Orašanin, Foto: Petar Ðorđević
Jelisaveta Orašanin, Foto: Petar Ðorđević

Zbog premijera i svečanih dogaðaja na koje ponekad odlazim, odskora sam počela da kupujem ELEGANTNU GARDEROBU. Ona je jednostavno neizbežna u garderoberu svake žene.

Ne mogu da zamislim život bez VISOKIH POTPETICA. Hvala onome ko ih je izmislio.

Leti volim da nosim duge HALJINE, a najviše im se radujem kada sam u žurbi pa me mrzi da osmišljavam neku posebnu kombinaciju za dan. Onda ugledam onu odgovarajuću, savršenu baš za taj trenutak! U njoj se uvek osećam elegantnom. Veoma mi se dopadaju i one lepršave u PASTELNIM BOJAMA koje su sada u modi. Uvek su mi bile seksi.

Nikada mi nije žao da izdvojim novac za dobre i kvalitetne TORBE. Imam velike, male, pismo-torbe, šarene, kožne, krpene... I za svaku sam veoma vezana.

Jedno od mojih pravila glasilo bi: STARKE, starke i uvek starke, ali u ormaru ipak imam najviše FARMERKI. To je nešto što mogu da nosim i preko dana sa patikama i uveče sa obućom na štiklu. Njih nikad nije dosta.

BELE MAJICE nosim uz sako i ukrašene nekom originalnom ogrlicom ili kada odlazim na trening.

EŠARPE su savršene jer jednostavnu odevnu kombinaciju mogu da upotpune i učine je svečanom. S druge strane, šešire retko nosim. Imam ih nekoliko, ali uvek ih zaboravim.

Kratke i uske šortseve posedujem u poprilično velikom broju. Nosim ih i zimi i leti...

Ista situacija je i sa MINI SUKNJAMA. Slažu se i sa baletankama i sa visokim potpeticama. Duge noge i mini suknja nikada neće izaći iz mode. I naravno, na početku svakog dana kao i svaka žena, nemam šta da obučem. 

Moni Marković

makonda-tracker