Aleksandra Gudelj: Deset modnih zapovesti

0
Šta je neizbežno u voditeljkinom ormaru? Koji je njen omiljeni asesoar? Kakve torbe voli? Kada je poslednji put bila u šopingu i šta je kupila...
Aleksandra Gudelj, Foto:Marko Poplašen
Aleksandra Gudelj, Foto:Marko Poplašen

Sportska elegancija je moj modni stil. Iako sam veoma ženstvena, kada krenem u šetnju sa sinom volim da obučem trenerku sa patikama ili farmerke i košulju, uz šta biram ravne čizme. 

Mantil iz modne linije Bossa poslednji je odevni predmet kojim sam obogatila svoj garderober.

Najviše volim kada neplanski kupim neku stvar. Krenem u grad drugim povodom, u izlogu ugledam nešto što mi treba i iznenada obavim najslađu kupovinu...Da li su velike srednje ili male, poslovne, elegantne ili za svaki dan torbe i tašne su moj modni fetiš. Pažljivo ih usklađujem sa odevnim kombinacijama...

Haljine, haljine i haljine. Svečane, one za svaki dan, kratke ili duge obavezne su u mom ormaru

Pankersku fazu sam proživela u srednjoj školi. Nosila sam martinke, karirane košulje i vojničke pantalone. Iako voli mda menjam stilove, definitivno ne bih nosila nešto što mi nikako ne stoji.

Minđuše i ogrlice su obavezne i pažljivo ih kombinujem uz određenu garderpbu. Kada je reč o nakitu, neizostavni detaljij su moja najvoljeija burma i verenički prsten. 

Suprugova majica i njegove bokserice su moja garderoba za spavanje. Voli mda ponesem muške odevne predmete. Na jednom letovanju nažuljale su me moje sandale, pa mi je suprug dao svoje cipele, a on je išao bos....

Cipele često kupim u prvoj prodavnici u koju uđem, ali mi se često desi da ne mogu da nađem par koji sam zamislila. najviše volim obuću sa visokom štiklom, a kada sam u ravnom prosto se osećam neobično.

Drago mi je što se neki trendovi s polovine prošlog veka ponovo vraćaju u modu kao retro look. Volim da ga ispratim kada mi to odgovara u datom trenutku. Ručni sat smatram imperativom modne kombinacije. Bez sata ne izlazim napoljel jer je to ono bez čega ne mogu.

TAGOVI: modastil123
makonda-tracker